Primele tendinţe în coafură pentru 2010

De Andra Pecingina, pe

Îţi prezentăm noile tunsori şi coafuri în vogă din 2010, în special cele care au fost deja adoptate de vedete şi recomandate de stiliştii internaţionali!
Părul împletit creativ
Am văzut pe podium coafuri împletite în mai multe stiluri, Ralph Lauren a ales să completeze look-ul modelelor cu o coadă împletită neglijent asimetric, pe când Oscar de la Rentă a recreat identic coafura premierului ucrainean Iulia Timoşenko.  

 În prezentarea Alexander Wang, modelele ne-au arătat cozi împletite neglijent. Cerinţele trendului spun că dacă părul nu este de ajuns de lung, chiar şi extensiile sunt acceptate pentru a obţine un look elegant şi senzual.

 Blake Lively şi Rachel Mcadams au purtat amândouă acest stil pe covorul roşu, inspirându-ne să facem la fel. Experimentează cu diverse împletituri până când vei găsi stilul potrivit trăsăturilor tale.

Poţi opta pentru o coadă imptetita lungă care porneşte din creştetul capului, una împletită pe o parte, cu sau fără Breton, sau stilul Iulia Timosenko.
Primele tendinţe în coafură pentru 2010

Primele tendinţe în coafură pentru 2010  Cocul împletit în creştetul capului

Cocul foarte înalt, purtat în creştetul capului este una din marile tendinţe ale primăverii, adoptat deja  de vedete că Gwyneth Paltrow.

Îl poţi purta construit casual, aşa cum fac majoritatea vedetelor atunci când se relaxează la shopping, sau bine prins, că modelele din prezentarea Marc Jacobs.
 
 Coafurile înalte sunt la mare preţ în următorul anotimp, mai ales că vor fi practice pe o vreme caniculară.

Stilul „coiffe” poate fi subtil sau extreme în funcţie de preferinţele tale, dar va fiPrimele tendinţe în coafură pentru 2010 mereu o garanţie că ieşi în evident la o petrecere.

Actriţa Rachel McAdams a purtat o astfel de coafură la premieră din Madrid a noului sua film, „Sherlock Holmes” şi a făcut furori.  

Modelele din prezentarea Pollini au purtat părul cu volum, pieptănat pe spate, inspiră-te din imaginile de mai jos pentru a adopta coafură sezonului.

Dacă urmăreşti şi urmezi mereu tendinţele va trebui să încerci şi acest stil nou, care da o alura eleganţă unei tunsori de inspiraţie punk.

Părul cu volum, tapat

Modelele din show-ul Sonia Rykiel au purtat părul tapat, prins foarte înalt şi cu enorm de mult volum. Această tendinţa este cu siguranţă adusă în vogă de look-urile eclectice marca Lady Gaga.  
Primele tendinţe în coafură pentru 2010
 O astfel de coafură nu este potrivită pentru zi de zi, dar o ocazie specială merită efortul. Apariţia ta nu va putea fi trecută cu vederea, aşa că poţi trece acest look pe lista opţiunilor pentru Valentine’s Day.  

Noul stil bob
Cea care a adus înapoi la modă tunsoarea bob este Dannii Minogue, soră faimoasei cântăreţe, urmată la finalul lui 2009 de Salma Hayek şi apoi în 2010 de Michelle Obama. Noul stil de bob este însă unul lejer, uşor de aranjat în fiecare zi, aşa cum ne demonstrează Katie Holmes.  

 Primele tendinţe în coafură pentru 2010

Îţi recomandăm o tunsoare bob ceva mai lungă, până la umeri, pe care îl poţi coafa în 5 minute cu un uscător normal sau îi poţi adăuga bucle şi volum folosind un ondulator.

Află alte tendinţe în coafură şi care sunt noile accesorii de păr pentru primăvară/vară 2010 într-un alt material!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!