Cum să îţi prepari măşti naturale în funcţie de ten

De Diana Sorescu, pe

E atât de revigorant şi minunat să îţi răsfeţi tenul, măcar o dată pe săptămână, cu o mască potrivită pielii tale. Află de pe unica.ro cum să îţi prepari singură măşti bio.
Din diferite considerente, lipsă de timp sau de resurse materiale, multe dintre noi îşi neglijează tenul. O demachiere superficială şi o cremă aplicată în grabă, seara, nu sunt suficiente pentru a căpăta tenul radios după care toate tânjim, aşa că un mic ritual Spa pentru ten este indicat.

Să îţi prepari măştile nu durează mult, produsele sunt uşor de găsit şi de cumpărat, sunt ieftine, iar efectele „de după” sunt surprinzătoare.

Mască pentru ten gras

Pentru a prepara această formulă cremoasă pentru ten gras, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

–    2 morcovi
–    2 albuşuri de ou
–    2 linguri cu zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
–    Jumătate de kiwi
–    1 lingură cu miere
–    1 roşie mică

Într-un bol, cu ajutorul unui mixer, pasează morcovii, jumătatea de kiwi şi roşia fără coajă. Adaugă treptat albuşurile de ou, mierea şi zeama de lămâie şi încorporează-le cu grijă. Chiar dacă sună a reţetă de prăjitură ciudată, această pastă este ideală pentru tenul gras, cu probleme.

Mixul o să îţi cureţe tenul şi o să-l hidrateze, aşa că lasă-l să acţioneze preţ de 15 minute, după care spală-te cu apă călduţă.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!