Părul perfect întins, un trend de urmat vara aceasta!

De Diana Sorescu pe

Părul perfect întins, cu aspect wet şi prins, îţi conferă un look curat, proaspăt şi sexy, de vară! Iată 4 variante simple de a-ţi aranja părul în acest stil! Coafura sleek, cu păr întins fără cusur şi cu un aspect uşor umed, este extrem de simplu de realizat, iar look-ul este fabulos, ultra-feminin şi foarte elegant.

Pentru început, spală-ţi părul cu şampon şi balsam, aşa cum faci în mod obişnuit. Lasă-l să se zvânte în mod natural, apoi piaptănă-l cu grijă. Aplică pe şuviţe un spray fără clătire pentru aspect umed sau puţin gel.

Prinde părul la spate. Aici ai mai multe variante: coc de balerină în vârful capului, aşa cum poartă Kirsten Dunst şi Jennifer Lopez, coadă de cal înaltă sau prinsă la ceafă exact a a lui Beyonce ori cocuri elaborate, cu împletituri şi alte artificii stilistice.

Un alt model este cel de păr sleek cu tentă retro. Breton pe o parte, ondule adorabile, şuviţe creponate şi cocuri elaborate, toate arată excelent pe părul perfect drept şi întins.

La final, detaliile contează. Tot părul trebuie domolit, firele rebele trebuie să dispară, la fel puful de pe frunte, deasupra urechilor şi gât. Cum faci asta? Cu ajutorul unui pieptăne cu dinţi mici şi deşi, fixativ şi agrafe.

Prinde şuviţele care nu vor să se aşeze deloc cu agrafe şi fixează-ţi coafura cu spray profesional! Asta-i tot!

Părul perfect întins, un trend de urmat vara aceasta!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro