O nouă academie de coafură

De Andra Pecingina pe

Ştii cumva cum s-au lansat primele produse pentru păr, pe care noi acum le folosim zi de zi? Sub umbrela Keune Haircosmetics, companie ce lansează acum în România…
… Academia Keune.

Unica.ro a vizitat Academia Keune pentru a afla mai multe despre această premieră pe piaţa românească!

Academia Keune include atât conceptul de Şcoală-Hair Studio, un magazin profesional- Hair SPA dar şi un salon ce oferă serviciile unui personal specializat la cel mai înalt nivel.

Keune introduce în România şi conceptul de spa pentru păr. Acesta reprezintă o inovaţie în domeniul hairstyle, o combinatie inovativa intre aromoterapie, meloterapie şi tehnici de relaxare, special pemtru clientele care îşi doresc să iasă dintr-un salon cu altă stare de spirit.

Aici au loc şi cursurile de coafură Cornel Saru, un adevărat profesionist atuhton specializat la diverse şcoli cu renume la nivel internaţionale, cum sunt Vidal Sassoon şi Tony & Guy. Cursurile fac parte din programul şcolii particulare ce se adreseaza si persoanelor care doresc să înveţe meseria de coafor.

„Ne-am dorit un loc în care educaţia să fie pe primul plan şi în al doilea rând un studio fashion în care serviciile sunt extreme de profesionale, oamenii care lucrează acolo fac parte şi din echipa mea de colaboratori pe partea de şcoală şi academie”, ne-a declarat Cornel Saru despre Academie.

Am vizitat salonul de coafură „Studio Fashion Hair” unde publicul larg este invitat să descopere personal modul în care lucrează un hair stylist de renume, felul în care nuanţa de culoare sau tăietura este aleasă în funcţie de personalitatea clientei.

Află mai multe de la specialiştii Keune în materialul video de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro