Cosmina Păsărin: „Isteria silicoanelor a întrecut limita!”

De Diana Sorescu pe

Cosmina Păsărin e o femeie tonică, plină de energie, care nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume. E preocupată de felul în care arată şi deţine mici secrete de…
… beauty pe care ni le-a împărtăşit.

Arăţi foarte bine! Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Fac foarte mult sport, sunt o persoană foarte activă şi am un program foarte încărcat.Toate aceste lucruri îmi ajută metabolismul să ardă toate grăsimile. Mai am şi perioade în care consum suplimente nutritive, pentru a fi în formă maximă.

De curând, am devenit şi imaginea unui astfel de produs, ce poartă numele Slimero. Este un produs 100% natural care îmi ajută organismul să combată grăsimile, blocând asimilarea acestora şi stimulând eliminarea lor eficientă. Combinat cu sport şi cu o alimentaţie echilibrată, acest produs dă super-rezultate şi îl recomand tuturor femeilor care vor să învingă în lupta cu kilogramele.

Faci sport sau eşti adepta metodelor de slăbit din centrele specializate?

Ori de câte ori am avut ocazia am spus că sunt un mare fan al sportului. Îl practic ori de câte ori este posibil, mai puţin pe perioada verii când, trebuie să recunosc , nu am foarte multă energie din cauza temperaturilor ridicate. Din câte ştiu, aşa se şi procedeaza corect: faci sport toamna şi primăvara şi vara…te bucuri de rezultate!

În centrele specializate nu ajung niciodată în primul rând pentru că nu prea cred în acele metode de slăbire şi, în al doilea rând, pentru că prefer să consum acel timp făcând sport – este mult mai sănătos din toate punctele de vedere.

Ai ţinut vreodată o dietă? Dacă da, care?

Urăsc dietele! Mă obosesc şi îmi mănâncă toată energia. Prima dată, singura de altfel când am ţinut dietă, în jurul vârstei de 18 ani, am constatat că nu îmi fac niciun bine: mă înfometam, îmi pierdeam energia şi eram foarte nervoasă din cauza faptului că nu mă alimentam cum trebuie. Atunci am aplicat altă strategie: am început să fac sport şi în acest fel am putut să mănânc orice, oricând. În felul acesta am reuşit să scap de această luptă cu kilogramele care ne chinuie zilnic pe noi, femeile. Acesta a fost preţul plătit, iar dacă fac o scurtă analiză este chiar un preţ corect.

Cât de des mergi la salonul de înfrumuseţare?

Nu mai merg deloc în  saloanele de înfrumuseţare. Am adunat lângă mine oameni care au grijă de imaginea mea: un super hairstylist şi un make-up artist foarte talentaţi. În felul acesta am mereu parte de servicii de calitate şi mai ales de intimitate.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3