Inedit: Ce spun pantofii despre personalitatea ta

De Diana Zagrean, pe

Cu toc, peep toe sau balerini, pantofii fac parte din ţinuta noastră de zi cu zi. În funcţie de ocazie, dar mai ales de stilul vestimentar, pantofii dezvăluie multe aspecte ale personalităţii noastre. Iată ce spun pantofii despre personalitatea ta.

Pantofi roşii cu toc

Aşa cum probabil bănuiţi, pantofii roşii cu toc cui emană încredere de sine şi senzualitate. Dacă preferi acest tip de pantofi şi această culoare, înseamnă că eşti o tipă focoasă, aventuroasă şi foarte curajoasă. Bărbaţii nu au nicio şansă în faţa farmecelor tale.

Balerini din lac

Dacă îţi plac balerinii, înseamnă că eşti o tipă pragmatică, care are un job solicitant şi nu vrea să se chinuie de dragul frumuseţii cu tocuri de peste 10 centimetri. În plus, balerinii ne duc cu gândul la o fire delicată, care iubeşte plimbările prin parc şi nu o escaladă montană sau un tur de forţă cu motocicleta.

Tenişi din pânză cu model floral

Fire boemă şi uneori cu capul în nori, femeia care alege să poarte tenişi din pânză iubeşte natura. În plus, ea vrea să fie comodă şi la modă şi reuşeşte să asorteze cu succes modelul floral cu diverse rochiţe sau bluziţe de primăvară. Eşti zburdalnică şi romantică şi toţi bărbaţii vor să fie în preajma ta.
Citeşte şi Inedit: Ce spune hârtia igienică despre tine. Află secretele ascunse ale personalităţii
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2