Divele poartă cocul maxi. Îţi place această coafură?

De Diana Sorescu, pe

Ieri, Eva Longoria a luat parte la inaugurarea unei cafenele de fiţe în New York. Vedeta şi-a prins părul într-un coc maxi, o coafură adorată de dive. Cum ţi se pare?

Coc maxi

Cocul maxi – o coafură cu alură roială, ce merge combinată doar cu ţinute elegante ori chic.

Eva Longoria îşi poartă deseori părul aşa şi îi stă foarte bine, iar ultima apariţie a fost chiar ieri, când diva a luat parte la inaugurarea unei cafenele din New York.

Eva a purtat o rochiţă negru cu roz, scurtă dar elegantă, şi platforme cu toc.

Gwen Stefani este fan cu şatete vechi al acestei coafuri. Ca şi Eva, Gwen preferă să nu poarte cerecei atunci când e coafata aşa, părul fiind o bijuterie în sine datorită stilului de modelare.

Iată-le şi pe fashionistele guru ale lumii, Sarah Jessica Parker şi Jennifer Lopez, abordând cocul maxi. Coafura extrem de stilată conferă ţinutelor un plus de nobleţe, iar vedetelor vreo 5 cm în plus în înălţime, un truc simplu, dar de efect!

Ca să poţi să te aranjezi şi tu în acest mod, în primul rând trebuie să ai părul mediu sau lung. Mai întâi îţi prinzi toată podoaba capilară în vârful capului, după care iei şuviţă cu şuviţă, o tapezi şi o răsfeţi cu fixativ din belşug. Pasul următor este să o răsuceşti circular şi să îi prinzi vârful cu agrafă. Repetă procedeul.

Ca să fie atât de bogat, divele mai apelează la ajutorul meşelor în realizarea cocului maxi.

La final, fixează cu un produs de styling de calitate.

Te-ar tenta să porţi şi tu vara aceasta un coc maxi? Cum ţi se pare coafură?

Divele poartă cocul maxi. Îţi place această coafură?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!