Cura de iarnă pentru pielea ta

De Andra Pecingina, pe

În perioada iernii cu toate încercăm să păstrăm supleţea şi strălucirea pielii, în pofida frigului şi a bacteriilor. Cea mai comună problemă în anotimpul rece este deshidratarea …
… dar şi pentru aceasta avem o soluţie: un ritual de îngrijire bine pus la punct!

Cura de iarnă pentru pielea taTenul este primul care are de suferit din cauza temperaturilor şi care trebuie îngrijit cu atenţie. Anumite produse sunt realizate special pentru a îndepărta celulele moarte şi a lăsa tenul curat şi sănătos.

Încearcă gelul antibacterian cu ceai Lush Grease Lightning, 32.80 lei sau gelul demachiant 4 în 1 Sensibio H2O de la Bioderma la preţul de 40 de lei.

Sfat: aşteaptă 30 de minute după ce te-ai spălat pe faţă sau corp şi abia apoi ieşi afară în frig. Temperaturile extreme afectează vasele capilare ale pielii cu efecte vizibile pe faţa ta.

Următorul pe lista ta trebuie să fie corpul. După o zi obositoare corpul are nevoie de cât mai multă relaxare pentru ca tu să te odihneşti bine. Ritualul pe care ţi-l propunem îţi garantează o îngrijire completă a corpului pe timp de zi şi noapte.
 
Cura de iarnă pentru pielea taPrimul lucru de care nu trebuie să uiţi este exfolierea, acest proces va oferi pielii un aspect mult mai frumos şi sănătos.

Încearcă Lush Sugar scrub, gel exfoliant anticelulitic cu ulei de lavandă şi ulei de fenicul la 19.80 lei.

Masează-ţi corpul cu o loţiune pe bază de ulei de cocos cu o jumătate de oră înainte de baie. Acest mic truc va face pielea mai mătăsoasă şi sprijină regenerarea ei. Aplicarea loţiunii de corp hidratante de două ori pe zi este importantă pe timp de iarnă.

Masajul corpului nu este menit doar pentru a aplica loţiunea hidratantă, acesta tonifică musculature, te calmează şi ajută la circulaţia sanguină – un plus în ritualul tău anti-celulită. Iar loţiunile pentru corp lansate în ultimii câţiva ani sunt multifuncţionale, ele combină elementele hidratante cu acizi alfahidroxici pentru a exfolia pielea şi a îi reda luminozitatea.

Cura de iarnă pentru pielea taÎţi recomandăm să foloseşti dimineaţa o loţiune mai blândă cu un parfum relaxant cum este loţiunea Lush Vanilla Delite cu nucă de cocos, kiwi şi vanilie, la preţul de 70.80 lei.

Seara vei avea nevoie de o cremă mai consistentă cu beneficii în plus faţă de hidratare, cum este crema de corp Thalion pentru modelare, pe care o vei găsi la preţul de 182,97 lei.

Cura de iarnă pentru pielea taExperţii recomandă ca pe timp de iarnă să renunţăm la duşurile dese şi să recurgem la plăcerea unei băi calde cel puţin o dată pe zi.

Ritualul perfect este cel care include un duş dimineaţa unde poţi folosi gelul de duş vivifiant de la Thalion, la preţul 43,60 lei şi o baie relaxantă la ceas de seară cu un ulei pentru relaxare intensă Arom Absolu de la Peggy Sage  la preţul de 104,49 lei.

Află şi cu ce măşti te răsfeţi şi cum îţi îngrijeşti părul în timpul iernii !

Foto: Shutterstock, PR 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro