Cum să fii la fel de sexy ca Scarlett Johansson

De Raluca Cristea, pe

Scarlett Johansson este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Şi, nu are nimic în comun cu anorexia sau operaţiile estetice. Află secretele!

Deşi are doar 27 de ani, frumoasa actriţă a fost de-a lungul timpului imaginea unor branduri celebre precum Calvin Klein, Louis Vuitton, L’Oréal, Mango, Dolce & Gabbana. Titulaturile de femeie sexy sau cea mai frumoasă au făcut înconjurul lumii datorită premiilor primite din partea revistelor Vanity Fair, Maxim, Esquire, Playboy sau GQ. Ai putea crede că se încadrează în tiparele de frumuseţe întreţinută prin diete drastice, operaţii şi trucuri ţinute secret.

Nicidecum! Scarlett are 1,63 m înălţime, o greutate de 52 de kg şi trucuri de frumuseţe pe care le împărtăşeşte fără nicio problemă. Fie că este vorba de atitudine, stil vestimentar sau machiaj, Scarlett Johansson este un model de frumuseţe şi bun gust.

Află cum poţi fi la fel de atrăgătoare ca ea!

Felul în care se mişcă şi pozează


Nu o să o vezi niciodată pe Scarlett Johansson făcând mişcări bruşte, gesticulând sau încercând să iasă în evidenţă. Ceea ce o scoate în evidenţa cu prea puţin efort este atitudinea elegantă, relaxată, frumuseţea naturală şi încrederea în sine. Nu de puţine ori actriţa a declarat că se simte foarte bine în pielea ei şi nu are niciun complex în privinţa înălţimii sau greutăţii.

Trucul de luat în seamă? Chiar dacă ai complexe, nu trebuie să arăţi asta. Iar Scarlett se descurcă de minune, am spune noi.

Cum să fii la fel de sexy ca Scarlett Johansson

Stilul vestimentar

 
Tocmai pentru că silueta ei nu este tocmai una de viespe, este admirabil cum Scarlett reuşeşte să facă din fiecare ţinută o apariţie. În timpul liber adoptă ţinute lejere, sport şi casual, iar la evenimente, acolo unde o vedem cel mai des, adoptă ţinute foarte feminine, de cele mai multe ori rochii care îi urmăresc linia corpului, fără să fie mulate sau prea decoltate. Scarlett este pasionată de ţinutele vintage, încălţămintea cu toc şi blugii mulaţi.

Trucul de ţinut minte? Indiferent ce înălţime şi greutate ai avea, trebuie să alegi haine care îţi pun în evidenţă formele, nici prea mulate, nici prea largi.

Ce exerciţii fizice face Scarlett?

90 de minute pe zi, actriţa alternează exerciţii cu greutăţi, kick boxing, sărituri şi exercitii clasice. În plus, a renunţat la făinoase, pâine albă şi băuturi acidulate.

Ce machiaj adoptă


Orice ţinută ar purta şi despre orice apariţie ar fi vorba, actriţa ţine cont de două aspecte foarte importante în make up: asortarea culorii fardurilor cu hainele şi alegerea culorilor de fard care pun în evidenţă ochii, în funcţie de culoarea şi forma lor.

Mai mult, Scarlett alege întotdeauna variante calde de beige, verde, mov şi, atunci când are nevoie de un machiaj puternic, foloseşte creioane kohl şi doar un strat de rimel. Rujul este şi el la fel de bine asortat, tot în nuanţe naturale de roz, roşu şi nude.

Trucul pe care trebuie să-l furi? Să foloseşti machiajul natural, coafurile lejere şi să zâmbeşti cât mai des!

Cum să fii la fel de sexy ca Scarlett Johansson

Ritualul de frumuseţe al vedetei


Scarlett Johansson mărturiseşte sincer că nu are un adevărat ritual zilnic de frumuseţe, dar ţine cont de anumite lucruri: bea multa apă, foloseşte un balsam de buze şi rujuri hidratante, se demachiază seara, foloseşte o cremă protectoare zilnic şi o mască săptămânal.

Ce nu lipseşte niciodată din geanta ei? Rujul preferat, gloss-ul, o pensulă pentru aplicat şi demachiantul.

Truc de ţinut minte? Scarlett îşi curăţă ustensilele de machiaj în fiecare săptămână şi îşi schimbă fardurile o dată la 6 luni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!