Coafuri de Revelion pentru păr scurt şi mediu

De Diana Sorescu, pe

Tunsorile mai scurte pot fi extrem de chic dacă ştii cum să le pui în valoare. Învaţă să te coafezi singură pentru petrecerea de Revelion, dacă ai părul mediu sau scurt.

Păr scurt

–    Chiar dacă la prima vedere părul scurt nu pare a-ţi lăsa multe variante de aranjat, să ştii că există trucuri de styling prin care poţi obţine coafuri deosebite. Dacă şuviţele din calotă sunt mai lungi, alege o coamă cu un uşor iz punk. Tot ce trebuie să faci este să îţi speli părul, să aplici un produs bază, de întărire, apoi să modelezi calota cu ajutorul unei perii rotunde şi a foehn-ului. Întinde vârfurile cu placa de păr şi fixează cu un spray de calitate.
–    Pentru un look uşor androgin mergi pe varianta părului sleek, răsfăţat cu gel din belşug şi pipetănat într-o parte.
–    Ondulele retro sunt cu adevărat spectaculoase şi, contrar aparenţelor, sunt uşor de executat. Prinde şuviţă cu şuviţă şi răsuceşte-le pe deget, apoi prinde-le cu agrafe simple. Dacă vrei să dai o notă elegantă, prinde-ţi în păr un accesoriu strălucitor.

Păr mediu

–    O coafură elegantă şi extrem de sexy pe care o poţi purta în noaptea de Revelion este bobul fals, iar părul de lungime medie este ideal pentru asta. Trebuie să îţi faci bucle ample cu ondulatorul, iar apoi să prinzi spre interior şuviţele de la spate cu ajutorul agrafelor. Aranjează părul în aşa fel încât coafura să pară naturală.
–    Bucle, bucle şi iar bucle! Să ştii că onduleurile nu sunt doar pentru posesoarele de codiţe lungi ci şi pentru femeile cu tunsori până la umăr. Optează pentru una dintre variantele care îţi sunt la îndemână: ondulator, presă, bigudiuri sau moaţe. La final, înnobilează-ţi coafura cu o un accesoriu-bijuterie.
–    Inspiră-te de la vedete şi poartă în păr flori, fluturi sau pene de păun, toate supradimensionate. Îndreaptă-ţi părul foarte bine şi strânge-l pe tot într-o parte, pe umăr, fără să îl prinzi. Decorează-l la bază cu un accesoriu care să se potrivească cu ţinuta ta. Atât de simplu şi de elegant!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!