Coafuri celebre, marca Victoria Beckham

De Andra Pecingina pe

Victoria Beckham s-a hotărât să-şi schimbe look-ul afişat întreaga vară şi a ales o coafură retro. Acum, soţia fotbalistului David Beckham poate fi asemănată cu Sophia Loren sau Claudia Cardinale .
Dacă prin muzică nu a reuşit să ne impresioneze, Victoria Beckham  o face prin felul în care arată, mai exact prin coafuri şi stil vestimentar.

Prezentă zilele trecute la un meci de baschet al celor de la L.A. Lakers, Victoria (35 ani) a afişat un nou look. Vedeta a optat pentru o coafură retro, care îi pune bine în evidenţă trăsăturile rafinate.

„În sfârşit, Victoria Beckham arată ca o femeie adevărată. Ultima ei coafură scurtă, drăguţă şi doar puţin jucăuşă, este parcă scoasă din «La dolce vita»”, cel puţin aşa a fost caracterizată critical de modă Hillary Alexander în ziarul „Daily Telegraph”.

Celebră încă din anii ’90, odată cu lansarea trupei Spice Girls, Victoria a trecut printr-o mulţime de metamorfoze stilistice. Pe lângă stilul vestimentar mereu bine pus la punct şi extravagant, Posh Spice a devenit referinţă atunci când vine vorba de tunsori şi coafuri.

Coafuri celebre, marca Victoria Beckham
Dacă în perioada de glorie a trupei, doamna Beckham afişa o tunsoare cuminte, situaţia s-a schimbat de-a lungul anilor. De la păr blond, lung, tunsoare băieţească sau bob, Victoria le-a făcut pe toate.

Trebuie amintit şi faptul că tunsoarea bob afişată de ea a devenit atât de celebră încât în saloanele de coafură o numeau „the Pob” sau mai exact Posh Bob.

Poate câteva dintre coafurile abordate de ea ţi se potrivesc şi ţie. Descoperă-le accesând galeria foto de mai jos, iar dacă te pasionează coafurile retro aruncă o privire şi aici!

Foto: Mediafax, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro