Cum să te coafezi când este foarte cald afară

De Diana Sorescu pe

A venit căldura! Ne pare tare bine, dar ştim că ne aşteaptă temperaturi foarte ridicate în curând. Iată 4 coafuri practice, uşor de realizat, numai bune pentru zilele toride de vară!

Coafuri rapide

Vara este imperios necesar să-ţi prinzi cumva părul, mai ales dacă este lung! Podoaba capilară lăsată liberă pe umeri poate să devină o corvoadă greu de suportat în zilele toride.

Aşadar, am ales pentru tine patru variante simple, chic, uşor de realizat, pe care să le pui în practică.

Pentru că sezonul acesta sunt în vogă, ne-am axat foarte mult pe împletituri. Aşadar, prinde-ţi părul într-o coadă de cal, în vârful capului. Împleteşte coada fie în trei, fie fishtail, apoi răsuceşte-o şi formează un coc pe care fixează-l cu un elastic şi multe agrafe la baze.

Un alt mod inedit de a te coafa este să-ţi tapezi foarte bine calota, să o fixezi fie cu un spray de hairstyling, fie cu agrafe, iar apoi să îţi faci o coadă împletită simplă, pe o parte. O altă variantă este si cocul franţuzesc, aşa cum poartă Rihanna.

Două codiţe împletite, de şcolăriţă, coafura numărul 4 pe care noi ţi-o propunem! Dacă adopţi aceast stil, vei căpăta un aer drălăgaş, ingenuu: fă-ţi o cărare pe mijloc, apoi împleteşte-ţi două cozi spic! Asta-i tot! Un ruj într-o nuanţă vibrantă, o să reamintească tuturor că nu eşti doar o fetiţă, ci o femeie super sexy!

Cum să te coafezi când este foarte cald afară

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro