Cele mai noi accesorii pentru păr

De Andra Pecingina, pe

Iată cele câteva tendinţe de care va trebui să ţii seama atunci când eşti în căutarea accesoriilor de păr declarative, pentru perioada de toamnă şi iarna!
Cel mai des am văzut pe podiumurile de modă pălării, băscuţe din piele şi căciuli tricotate, dar şi multe modele din blană veritabilă sau artificială. Pălăriile sunt sofisticate şi retro la Marc by Marc Jacobs, căciula de blană apare în culori neon la Michael Kors, iar căciula tricotată devine deconstruită în viziunea designerului Donna Karan.

Pene

Penele apar în componenţa ţinutelor imaginate de Ann Demeulemeester şi Lanvin pentru toamna anului 2009. În această toamnă vom avea parte de un regal de accesorii rafinate cu pene de păun sau fazan. Anna Sui a prezentat modele de căciuli tricotate în culori puternice, cu pene mari aplicate.

Tot ce trebuie să faci tu este să cauţi piesa perfectă pentru coafura ta. Încearcă să găseşti accesoriul cu pene într-o culoare care să contrasteze frumos cu nuanţa părului tău!
Cele mai noi accesorii pentru păr
Pietre colorate

Dolce & Gabbana au ales pentru prezentările lor bentiţe de păr cu pietre mari şi colorate aplicate pe piele neagră. Alege şi tu o astfel de piesă şi vei face furori!

Atunci când porţi în păr un accesoriu cu pietre colorate aplicate pe un fond neutru: negru, gri, crem, părul va trebui coafat într-un stil feminin şi elegant. Evită să adaugi alte bijuterii declarative atunci când porţi astfel de accesorii de păr.

O agrafă sau un pieptene de păr cu pietre sau ştrasuri aplicate îţi va pune trăsăturile în evidenţă dacă alegi o coafură retro, a la Veronica Lake, părul pieptănat pe o parte, şi bucle mari. Astfel de piese arată bine lângă urechea neglijent dezgolită.
Cele mai noi accesorii pentru păr
Funde

Givenchy a inclus în ţinutele prezentate pentru toamna şi iarna anului 2009 bentiţe de păr cu funde aplicate.

Acestea nu trebuie aranjate foarte fix , deoarece sunt piese care îţi creează un look modern atunci când sunt plasate cumva pe partea lateral a capului, astfel încât coafura să poată fi aranjată neobişnuit. Inspiră-te şi din serialul „Gossip Girl” unde se poate observa tendinţa de a purta bentiţe de păr cu funde mai mici sau mai mari.

Cele mai noi accesorii pentru părŢinte şi detalii de fermoar

În show-ul Zac Posen din cadrul săptămânii modei de la New York au apărut pe lângă bentiţe de păr ornate cu detalii metalice frumos sculptate şi unele mai simple, cu ţinte mici aurii aplicate.

Acestea adaugă un aer punk-rock imaginii tale, iar coafura trebuei să fie clasică, un coc ridicat, cu părul pieptănat pe o parte.

Dacă alegi să adaugi volum părului tau liber şi să adaugi şi o bentiţă cu ţinte, totul va intra în sfera vulgarului.

Strălucire

Accesoriile capilare împodobite cu ştrasuri şi/sau paiete vor fi în mare vogă. Louis Vuitton a împodobit accesoriile massive pentru păr folosite cu perle foarte mari, gri antracit. Emporio Armani a adus nou căciuli subţiri ornate cu nasturi în culori strălucitoare.

Căştile legate la Ipod-ul tău pot fi un accesoriu la fel de chic pentru păr, mai ales de când Karl Lagerfeld a prezentat un model special de căşti, care sunt asemănate cu bijuterii.
Cele mai noi accesorii pentru păr
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!