Cum să te aranjezi în 15 minute

De Diana Sorescu, pe

Ai întârziat la job, la facultate sau la întâlnirea cu bărbatul visurilor tale? Află de pe unica.ro câteva ponturi utile despre cum poţi să fii gata în timp record, adică maxim 15 minute!

Pasul 1

Orice look fabulos începe cu un duş revigorant şi un periaj corect al dinţilor! Oricât de tare te-ai grăbi e musai să dai o raită până la baie, să faci un duş ultra-rapid, să te speli pe dinţi şi să îţi răsfeţi axilele cu un antiperspirant de calitate.

Timp estimativ: 2 minute

Pasul 2

Acum începe sesiunea de make up! Renunţă la fondul de ten şi foloseşte o cremă hidratantă de zi cu particile strălucitoare. Întinde-o bine pe faţă şi decolteu, după care aplică puţin anticearcăn sub ochi, dacă e nevoie.

Înşfacă mascara şi curbează-ţi rapid genele. Pune-ţi pe buze un gloss transparent sau balsam de buze emolient dacă vorbim de un look de zi, sau un ruj în nuanţe vibrante pentru seară.

Timp estimativ: 3 minute

Pasul 3

Atunci când te grăbeşti foarte tare, cea mai simplă variantă de a-ţi aranja părul este să îl prinzi într-o coadă de cal. Dacă vrei să conferi coafurii un aer chic, poartă-ţi cosiţele pe o parte.

Un mic secret de stil este să îţi înfăşori elasticul cu o şuviţă lată de păr, pe care să o fixezi cu o agrafă.

Dacă părul este curat, o altă variantă este să îţi apleci capul în faţă, să pulverizezi în păr un tonic sau să îl răsfeţi cu puţină spumă, după care să îl ciufuleşti uşor. Aspectul voit neglijent este extrem de sexy şi pare chiar elaborat dacă stăpâneşti tehnica!

Timp estimativ: 2 minute

Pasul 4

Acum chiar că nu e momentul să zăboveşti prea mult în faţa şifonierului! Aşadar, iată combinaţiile cele mai practice pentru diverse situaţii:

–    Jeanşi plus tricou plus tenişi pentru outfit casual
–    Cămaşă plus pantaloni şi pantofi simpli, pentru outfit office
–    O rochie de bumbac, colanţi maţi, cizme înalte, şal pentru un look smart-chic
–    O rochie frumoasă şi pantofi cu toc pentru o ţinută elegantă

Timp estimativ: 7 minute

Pasul 5

Nu uita de ceas şi, dacă vrei, cercei! Un strop de parfum după ureche şi eşti gata de plecare!

Timp estimativ: 1 minut

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!