10 greşeli în make up pe care trebuie să le eviţi

De Diana Sorescu pe

Ca să fii o apariţie ravisantă de fiecare dată, află de pe unica.ro care sunt greşelile în machiaj pe care trebuie să le eviţi cu sfinţenie.
Cu puţin timp în urmă, am învăţat împreună care sunt paşii ce conduc spre un make up perfect. De data aceasta, află care sunt cele mai comune 10 greşeli pe care femeile le fac atunci când se machiază, ritualuri pe care tu nu trebuie să le urmezi.

1. Prea mult gloss

Un strat de gloss transparent aplicat pe buze este de-a dreptul delicios! Gura pare mai voluptoasă, iar strălucirea conferită este de efect. De la două straturi în sus deja ne apropiem de dezastru: buzele se vor lipi şi vor fi mult prea încărcate! De evitat!

2. Farduri argintii

Da, fardul argintiu este chiar sexy atunci când este aplicat într-o linie subţire, de bun simţ. Dar atunci când întreaga pleoapă superioară, până la linia sprâncenelor, este acoperită cu pudra argintată, machiajul se transformă într-un eşec total.

3. Sclipici

Atunci când foloseşti produse de make up cu sclipici, regula este simplă: cu cât mai puţin, cu atât mai bine! O cremă cu particule strălucitoare, un fard sau un rimel cu sclipici pot fie să te metamorfozeze într-o divă, fie într-un personaj de la circ. Totul ţine de cantitate!

4. Pudră neadecvată

Efectul de mască este groaznic, iar asta se întâmplă atunci când nu ne potrivim fondul de ten sau pudra cu tonul pielii noastre. Aşadar, înainte să te aventurezi la cumpărături, stabileşte-ţi nuanţa tenului şi abia apoi alege produsele adecvate.

5. Creion pentru buze, ruj deloc

Un aspect ieftin, chiar vulgar. Asta vei obţine dacă alegi să îţi conturezi buzele cu un creion special, iar apoi renunţi la ruj. Aceste două produse merg „mânâ-n mână”, aşa că foloseşte-le întotdeauna împreună.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2