Mistere de Dorobanţi: cine e cuceritoarea anului?

De Unica.ro pe 03 februarie 2010

Maticiuc se culturalizează, Lili Sandu se vrea American Beauty, iar „Prinţul” Cristea s-a transferat de la Bamboo, atacând o fată din Dolls.
În 2010, dragelor, promit mai multă îngăduinţă faţă de efemeridele showbizului autohton. Până atunci, însă, îngăduiţi-mi să o proclam pe frumoasa actriţă Maria Dinulescu, a cărei preferinţă pentru vânătoare o remarcasem şi data trecută, cuceritoarea anului. Cum i-a sucit minţile taurului urban Codin Maticiuc rămâne unul dintre misterele Dorobanţilor, pe care Anişoara Lesko, Alina Crişan şi câte altele vor să-l dezlege cu orice preţ.
Sub bisturiu american

Se făcea că mirobolanta Lili Sandu, a cărei absenţă din mainstream-ul românesc n-o deplânge nimeni, abandona nămeţii de acasă în favoarea celor de peste gârlă. Vizita în Statele Unite a vedetei cunoscută anterior drept cântăreaţă ar fi avut ca scop niscaiva operaţii de schimbare a silicoanelor, a formei buzelor, precum şi lepădarea de nişte colăcei. O aşteptăm înapoi, numai de ar supravieţui pe criza asta revistele pentru bărbaţi, ca să o putem şi admira!
Money, money, money

Gingaşa Anamaria Ferentz intrigă din nou prin declaraţiile sale de o tulburătoare ingenuitate. Astfel, Anamaria mărturiseşte că n-ar putea avea o relaţie cu cineva care câştigă mai puţin decât ea, deoarece l-ar suspecta că vrea să fie întreţinut. N-am fost martor, aşa că pot doar să presupun că la aflarea acestei veşti, cea mai cunoscută mustaţă din tenisul mondial s-a zbârlit şi aşa a rămas până la apariţia acestor rânduri.
19 lumânări pentru Naty

Dacă mă întrebaţi, cred că viitoarele vedete sunt fiice de foste vedete, de la Alexandra, odrasla cântăreţei Nico, până la Natalia Mateuţ, copila ex-fotbalistului alintat pe vremuri „Găgăuţ”. Micuţa Naty tocmai a făcut 19 ierni, celebrate cu fast alături de alte tinere aspirante la titlul de starletă, deşi deocamdată nu s-au afirmat decât în presa de scandal. Reţineţi următoarele nume, fiindcă le veţi regăsi în 2010: Denisa Tănase, Raluca Ogică, Alexandra Enăchescu…
Prinţul „bambuist” E Adrian Cristea, campion nu cu Dinamo, ci graţie participărilor sale la viaţa de noapte a înzăpezitei noastre capitale. Recent, petrecăreţul poreclit „Prinţul” a început un meci în Bamboo cu manechinul oarecare Andreea Cocoranu şi a abordat repriza a doua împreună cu Marilena, sexoasa componentă a aşa-numitei trupe Dolls. Loviturile de departajare s-ar fi executat pe altă arenă, unde cânta Gicuţă din Apărători (?!). Şi-am încălecat pe-o şa…
IRIS

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani