Mihai Trăistariu

De Corina Buhagiar pe 15 decembrie 2009

S-a născut pe 16 decembrie 1979 la Piatra Neamţ. Părinţii i-au încurajat de mic înclinaţiile artistice. Tatăl pictor şi mama medic, dar care şi-a dorit în tinereţe…
o carieră în muzică, le-au asigurat celor patru copii cursuri de muzică sau pictură. Mihai a cântat la pian de la 7 ani, iar la 10 cânta într-un cor de copii. Olimpic la matematică şi-a dorit întâi să devină profesor, apoi astronom sau OZN-olog.
După ce a ascultat-o pe Mariah Carey şi-a dorit să acoper, la rândul lui, cu voca cinci octave. A urmat un curs de canto la Casa Studenţilor de la Iaşi, iar de la prima urcare pe scenă a fost un succes.
Are 18 premii la diverse festivaluri naţionale şi de 7 ori Marele Premiu. În 1998 câştigă premiul al 2-lea la festivalul Mamaia, secţiunea interpretare. E cooptat de Costi Ioniţă în trupa „Valahia” foarte poplară în 1999.

În 2004 începe să-şi compună şi înregistreze piese pe un album solo şi dă lovitura cu „Tornero” cu care participă la Eurovision. Susţine sute de concerte în ţară şi străinătate şi câştigă numeroase alte premii. Deţine titlul de ca mai bună voce din România” în 5 din cei 10 ani ai activităţii sale artistice.
La mulţi ani, Mihai!

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"