Mihai Dobrovolschi: “Femeile superbe mă fac să-mi tremure bărbia”

De Viva.ro pe 11 iulie 2013

Trezitul cu noaptea în cap este o corvoadă pentru el, deşi face asta de ani de zile. În schimb, a ales bucuros să treacă din nou prin „chinurile” vieţii de student. Din toamnă, Dobro va deveni psihoterapeut cu acte în regulă. Până atunci, trebuie să treacă peste o sesiune grea, o vară caniculară şi noi lupte cu el însuşi.
Este vineri dimineaţa, e deja foarte cald şi, cu toate că pen­tru mulţi asta înseamnă o înce­tinire a ritmului nebun, pentru subiec­tul nostru înseamnă un slalom nesfârşit printre maşini şi responsabilităţi. Totuşi, la 10.15, aşa cum a promis, ajunge la Grădina OAR, anunţându-ne, ca un elev silitor, că la 12 trebu­ie să fugă la un examen. Chiar şi aşa, a fost timp pentru de toate.
Pentru şedinţa foto, pentru discuţii despre „Marele Gatsby” (deşi e fascinat de supereroul Iron Man), despre diete (s-a hotărât să renunţe la cină) şi despre misteriosul comportament uman. Ca orice viitor psihoterapeut, Dobro are tendinţa de a analiza şi de a intui imediat adevărurile ascunse din spatele gesturilor şi cuvintelor interlocutorului. Aproape că m-am surprins concentrându-mă la modul în care ţin sticla de ice tea, n-aş fi vrut să „citească” cine ştie ce traumă în copilăria mea. Dar dacă a citit ceva, are şi cheia. Căci îl mai despart doar câteva luni de momentul în care va începe să profeseze.
Citeşte interviul pe viva.ro. CLICK AICI!
 

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite