Mihaela Rădulescu ne oferă „Nişte răspunsuri”

De Unica.ro pe 24 noiembrie 2009

Unul dintre cele mai controversate personaje autohtone, Mihaela Rădulescu, a decis să ne ofere „Nişte răspunsuri”. Despre ea, despre iubire despre viaţă, despre limite… despre noi.
După ce ne-a invitat să citim împreună „Despre lucuri simple”, Mihaela revine cu o nouă carte – „Nişte răspunsuri”.
Aşa cum chiar ea o caracterizează „nu e o carte pentru cei decişi să trăiască «ca la carte», într-un maxim şi aproape greţos, dar, mai ales neverosimil  «echilibru». E o carte pentru fiinţe curajoase, îndrăzneţe, care mai încalcă reguli doar pentru a savura neprevăzutul şi pentru a-şi testa limitele”. Iar diva nu se va opri aici…
Din interviul pe care Mihaela Rădulescu ni l-a acordat am aflat că această urmează să lanseze în primăvara anului viitor o nouă carte, despre care ne spune decât că „e cea mai îndrăzneaţă faptă pe care am comis-o vreodată, din punct de vedere artistic şi chiar personal”.
Să nu te aştepţi să descoperi în rândurile de mai jos detalii incendiare despre Mihaela şi Dani sau despre relaţia acesteia cu Elan. Interviul este doar un bun motiv de a o redescoperi pe Mihaela Rădulescu, sensibilă şi puternică, aşa cum am cunoscut-o.
Există vreo legătură între „Nişte răspunsuri” şi prima ta carte,”Despre lucuri simple”?
În primul rand, autorul !:) Apoi, editura, căci Polirom e la fel de fericită să lucreze cu mine, cum sunt şi eu de mândră că mă publică la ei, la cea mai prolific şi mai mare editură românească, cu peste 600 de titluri anual, toate de o mare calitate. Apoi…

Citeşte întreg interviul pe unica.ro!

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional