Michael Jackson

De Corina Buhagiar pe 29 august 2010

La 29 august 1958 se naşte „The King of Pop”; dupa Guiness, cel mai de succes showman din istorie. Legenda muzicii secolului XX îşi începe cariera muzicală în cadrul
formatiei „The Jackson 5”, alături de fraţii săi. Relaţia cu tatăl său a fost una dificilă, care se pare ca l-a marcat negativ pe Michael de-a lungul întregii vieţi.

În 1979 apare albumul sau „Off the Wall”, care îi lanseaza cariera solo, ce va cunoaste de acum incolo un parcurs fulminant, neegalat. La fel de cunoscut este pentru actiunile sale caritabile de o amploare deosebita.

Moartea sa a avut un impact uimitor la nivel mondial; serverele Google, Wikipedia, Twitter au cedat in minutele care au urmat raspandirii stirii mortii sale, creând un fenomen fara precedet pe internet.

A fost casatorit cu Lisa Marie Presley. A avut un copil făcut de o mamă purtătoare şi alţi doi împreună cu a doua soţie.

În ciuda succesului său mondial, Michael spunea: „Oamenii cred ca ma cunosc, dar nu este asa. Sunt una dintre cele mai singure persoane din lume. Uneori plâng din cauza asta. Daca ar fi sa fiu sincer, aş putea spune ca ma doare sa fiu eu insumi…”

Foto: Northfoto

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară