Mic ghid de păstrare a bărbaţilor

De Unica.ro pe 18 decembrie 2009

Andreea Bănică ne sfătuieşte cum să-i facem statornici pe bărbaţi, Ciprian Marica e craiul anului, iar Raluca Lăzăruţ strigă „Bingo” în spaniolă.
Păstrarea siluetei e una dintre soluţiile de menţinere a bărbaţilor pe lângă casă, se confesează Andreea Bănică, aparent fără nicio legătură cu presupusele escapade ale lui Lucian Mitrea. Altă variantă e să-ţi scoţi bărbăţelul duminică seara, la mallul din Vitan, pentru a închide gura lumii. Și cum stai, aşeeaa, lejer, la o îngheţată, mai trece Robert Negoiţă, îţi pupă mâna şi, vorba aia, totul e bine când se termină cu bine.
Marica, gol după gol
Înalt, suplu şi frumuşel, Cipi Marica are un palmares care îl face de invidiat pe tot cuprinsul capitalei noastre, din Bamboo până în Cuando şi retur. Între „succesurile” sale o întâlnim şi pe Andreea Tivadar, curtată înainte de idila cu Ilinca Vandici. Andreiuţa este, la rândul ei, foarte bună la dribling, printre „victimele” sale numărându-se stelistul Szekely, dar şi businessmanul Moldoveanu, (ex?)-iubitul Deliei. Toată lumea cu toată lumea, dragelor!
„Bingo” de Spania
Raluca Lăzăruţ e în goană nu doar după audienţă la o emisiune concurs pe care e preferabil să o urmăreşti doar când îţi împrospătezi oja, ci şi după fericire. Iar fericirea ei, mai nou, se numeşte Josep, un nume pe care l-a silabisit şi Maria Marinescu în tumultuosul ei trecut. Din Otopeni până în Herăstrău, fosta starletă „Big Brother” îşi însoţeşte chipeşul iberic, părând că l-a uitat cu brio pe, ţineţi-vă bine, strănepotul lui Constantin Brâncuşi!?
Nocturnă cu „fostul”
În loc să-l îngrijească pe starul căzut la pat pe motiv de boală a copilăriei, asistenta lui Mihai Morar, Marina Dina – altfel spus, nicio masă fară peşte, dragelor – se reîntâlneşte în puterea nopţii cu un „ex”, numitul Ciprian Cerbulescu, zis şi Frizerul (mersi, Cancan!). Mai să-mi cadă mobilul de spaimă că l-a părăsit pe junele Cocoş! Ei bine, a fost doar un foc de paie, ne asigură tot Morar, care crede că Marina, deşi e inocentă, se prinde la timp. Se prinde, se prinde, dar de ce?… cam multe…
Din Vădastra la Paris
Noua cucerire a lui Codin Maticiuc e o „olteancă fierbinte”, întâlnită la un simpozion ţinut în prezenţa selectului public din Cuando. Raluca Potecaru numără doar 17 primăveri, ceea ce nu l-a împiedicat pe craidonul de Dorobanţi să-i fluture prin faţa ochilor o invitaţie de revelion în Oraşul Luminii. Vai, Pariiiis, vă daţi seama că mititica din comuna Vădastra, judeţul Olt, numai la asta visa înainte să se consacre ca Miss Fata de la Pagina 5…
IRIS

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"