MIAM-MIAM! Pui cu cartofi la cuptor


Ți-e foame și nu știi ce să mai gătești la cină? Cel mai bine e să rămâi la preparatele clasice, dar să le pregătești după rețete reinventate!

Tot ce trebuie să faci e să pregătești o marinadă cu o zi înainte, iar seara să arunci câteva ingrediente într-o tavă. Îți iese cea mai aromată și crocantă friptură de pui, cu cartofi rumeni și aurii.

Ingrediente:

  • 1-1,5 kg ciocănele/pulpe superioare de pui/pulpe întregi
  • 600 g cartofi (ideal noi)
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de rozmarin
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt
  • 6-7 căței de usturoi
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru marinadă:

  • 1 linguriță de cimbru
  • 2 lingurițe de usturoi granulat
  • 2 linguri de rozmarin proaspăt
  • 2 lingurițe de boia dulce
  • 2 lingurițe de salvie
  • 1 lingură de muștar Dijon
  • 5-6 linguri de ulei de măsline
  • sucul unei lămâi mari
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Amestecă toate ingredientele pentru marinadă între ele, lăsând inclusiv lămâia, tăiată în sferturi, în marinadă.

Citește continuarea pe retetepractice.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Video
Vă recomandăm: