MIAM-MIAM! Cea mai rapidă negresă


Negresa în sine e deja o prăjitură ușoară, însă cu rețeta asta, e la cuptor în 10 minute, fără să folosești mixerul! Dacă ai răbdare și aștepți să se și răcească complet, prăjitura își va forma crusta specifică, delicioasă și crocantă!

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 120 g făină
  • 50-80 g zahăr (după gust)
  • esență de vanilie
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de cacao

Mod de preparare:

  1. Bate ouăle cu zahărul și esența de vanilie, până ce capăta volum.

Citește continuarea pe retetepractice.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Video
Vă recomandăm: