Mercur intră în mişcare retrogradă

De câteva ori pe an avem ocazia să experimentăm cum ne afectează mişcarea retrogradă a lui Mercur. Aparent acesta dă înapoi. Iar aceasta afectează afacerile…

transporturile şi comunicarea.

Tu credeai că a înţeles şi te trezeşti că pricepuse cu totul altceva? Ţi se strică telefonul mobil, scrisoarea nimereşte la altă adresă şi coletele nu ajung la timp? Afacerile sunt împotmolite şi faci eforturi triple ca să mai scoţi un ban? Nici nu-i de mirare. Mercur este retrograd.

Cine e afectat

Mai mult sau mai puţin toată lumea. Dar în special Taurii, pentru că în acest semn se produce retrogradarea lui Mercur, cei cu ascendentul în Taur, sau nativii născuţi în Gemeni şi Fecioară, care sunt guvernaţi de Mercur. Sau, în fine, cei care au în astrograma natală alte planete (de exemplu Luna) în Gemeni sau Fecioară.

Ce e de făcut

Vorbeşte puţin, în cuvinte clare şi simple. Nu folosi metafore, ca să nu rişti să fii înţeles greşit. Acordă atenţie dublă oricărei acţiuni, să nu trebuiască să o refaci.

Nu începe nimic important gen: cumpararea unei case, unei maşini, schimbarea locului de muncă, semnarea unui contract important de afaceri.

Foto: Northfoto

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: