Mercur întoarce caii

Nu era de-ajuns că Marte dă înapoi, acum şi Mercur, în mişcarea sa aparentă de pe boltă, e retrograd. Aceasta afectează afacerile, transporturile şi comunicarea.
Tu credeai că a înţeles şi te trezeşti că pricepuse cu totul altceva? Ţi se strică telefonul mobil, scrisoarea nimereşte la altă adresă şi coletele nu ajung la timp? Afacerile sunt împotmolite şi faci eforturi triple ca să mai scoţi un ban? Nici nu-i de mirare. Mercur care ar fi trebuit să te ajute la asta este retrograd.

Cine e afectat

Mai mult sau mai puţin toată lumea. Dar în special Capricornii, pentru că în acest semn se produce retrogradarea lui Mercur, cei cu ascendentul în Capricorn sau Gemenii şi Fecioarele, care sunt guvernaţi de Mercur. Sau, în fine, cei care au în astrograma natală alte planete (de exemplu Luna) în Gemeni sau Fecioară.

Ce e de făcut

Vorbeşte puţin, în cuvinte clare şi simple. Nu folosi metafore, ca să nu rişti să fii înţeles greşit. Acordă atenţie dublă oricărei acţiuni, să nu trebuiască să o refaci. Nu începe nimic important gen: cumpararea unei case, unei maşini, schimbarea locului de muncă, semnarea unui contract important de afaceri.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: