Măști cu drojdie pentru ten și păr frumos

De Diana Zagrean pe 12 iunie 2015
Măștile cu drojdie de bere au tot felul de aplicații pentru frumusețe și te ajută să ai un ten frumos și curat, fără acnee sau pete și un păr strălucitor și sănătos.

De ce este drojdia de bere bună pentru frumusețe

În primul rând, trebuie specificat că drojdia de bere nu este aceeași cu drojdia pentru prăjituri. Drojdia folosită în panificație nu este recomandată pentru consum intern, deoarece se pare că duce la pierderi de nutrienți, în loc să fie hrănitoare.

Drojdia de bere conține o mulțime de substanțe nutritive, printre care multe vitamine și minerale, care ajută pielea și părul să își mențină frumusețea și sănătatea.

Drojdia de bere conține multe vitamine din complexul B, biotină, seleniu, cupru, crom, zinc, ceea ce o face perfectă pentru păr și ten.

Pe lângă cele 17 vitamine și 14 minerale din compoziție, drojdia de bere conține și 16 amino-acizi care se asimilează ușor de organism.

Mască cu drojdie pentru păr frumos

Drojdia de bere ajută la producerea de melanină în firele de păr (melanina este cea care dă culoare părului), deci tratamentele cu drojdie pentru păr ajută la prevenirea firelor albe.

Părul devine fragil din multe cauze, printre care îmbătrânirea, deficiențele de vitamine și minerale, circulația capilară deficitară în zona scalpului (sângele nu mai ajunge la rădăcina firelor de păr și acestea se usucă și părul cade).

Drojdia de bere conține multe vitamine din complexul B, care îmbunătățesc circulația în zona scalpului și întăresc firele de păr.

Drojdia de bere ajută părul să strălucească prin aportul de mulți nutrienți esențiali.

Cum este o sursă de biotină, drojdia de pere pentru păr previne căderea părului.

Amestecă cantități egale de drojdie de bere și miere de albine într-un castron cu apă călduță (circa o jumătate de ceașcă). Adaugă un avocado copt pasat (amestecă fructul la blender, pentru a obține o pastă moale, ușor de întins uniform pe păr). Aplică pe părul umed și lasă să acționeze circa 20 de minute, apoi clătește bine cu apă caldă și folosește șamponul tău obișnuit.

Mască cu drojdie pentru ten cu pete

Drojdia de bere face minuni și pentru ten, mai ales dacă este folosită sub formă de mască cu miere, gălbenuș de ou sau iaurt, care are la rândul lui culturi de bacterii bune, proteine hrănitoare și minerale esențiale pentru sănătatea pielii.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional