Marte în Săgetător aduce dinamism. Vezi cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole pe 26 ianuarie 2018

Capricorn

Marte în Săgetător va tranzita casa izolării, a subconștientului și a introspecției, iar nativii Capricorn vor trece printr-o perioadă sensibilă, care-i va demoraliza și-i va seca de energie. Aceștia se vor retrage departe de agitația zilnică și vor medita la probleme existențiale. Cei născuți sub semnul Capricornului sunt sfătuiți să se folosească de acestă perioadă pentru a pune la cale planuri pe termen lung pe care să le demareze începând cu jumătatea lunii martie.

Vărsător

Marte în Săgetător va tranzita sectorul proiectelor și planurilor de viitor, prin urmare nativii Vărsător vor avea parte de acțiune în toate aspectele legate de aceste două domenii. Cei născuți sub semnul Vărsător vor simți nevoia să-și lărgească cercul de cunoștințe, să-și dezvolte rețeaua profesională și vor fi tentați mai mult ca niciodată să iasă în lume și să pună bazele unor proiecte pe termen lung, posibil în sectorul locuinței sau al carierei.

Pești

Marte în Săgetător va tranzita casa carierei și a imaginii sociale, nativii Pești având ocazia de afirmare la locul de muncă. Cei născuți sub semnul Peștilor vor înregistra succese la job, vor primi aprecieri pentru acțiunile lor și vor avea ocazia să-și valorifice abilitățile profesionale.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA