Marte în Săgetător aduce dinamism. Vezi cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole pe 26 ianuarie 2018

Balanță

Marte în Săgetător tranzitează casa comunicării, a învățării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că în perioada următoare nativii Balanță vor face tot posibilul să plece în scurte vacanțe și se vor preocupa intens de găsirea unei destinații care să-i satisfacă din toate punctele de vedere. De asemenea, acum este momentul ca cei născuți sub semnul Balanței să-și dedice timpul studiului, poate să învețe o limbă nouă sau să înceapă un curs de perfecționare. Cei care au de susținut examene în această perioadă sunt sfătuiți să o facă cu încredere și siguranță.

Scorpion

Tranzitul planetei Marte prin semnul Săgetătorului va dinamiza puternic sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar nativii Scorpion își vor consuma toată energia pentru a obține beneficii financiare, pentru a-și suplimenta veniturile din activități extra.

Săgetător

Cu Marte în zodia lor, în tranzit pe casa personalității, nativii Săgetător vor fi favorizați să rezolve tot ce și-au propus. Planurile aflate la nivel de proiect fictiv vor fi așternute pe hârtie și cei născuți sub acest semn vor primi energia necesară pentru a le materializa.

Citește și – Ce le pregătește Venus, Planeta Iubirii, zodiilor, în perioada următoare

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA

Povestea neștiută din viața Petrei Kvitova, cea care a detronat-o pe Simona Halep în clasamentul WTA