Marte în Săgetător aduce dinamism. Vezi cum îți influențează zodia!

Rac

Marte în Săgetător tranzitează casa carierei, iar nativii Rac se vor folosi de toată energia astrală pentru a aduce îmbunătățiri în acest sector. Este posibil ca aceștia să fie dispuși să-și schimbe locul de muncă sau să pună piciorul în prag cu privire la sarcinile de serviciu. Nu este exclus nici să poarte discuții legate de mărirea salariului. Totodată, pe plan sentimental obstacolele dispar, tensiunile se dizolvă și se reașterne armonia în cuplu.

Leu

Marte în Săgetător activează sectorul sentimental, al aventurii, al copiilor și al creativității. În perioada următoare, nativii Leu vor acționa pe aceste direcții și vor depune tot efortul pentru a-și îmbunătăți relația cu aceste aspecte ale vieții. Vor fi susținuți astral în special în zona de creativitate, unde pot da naștere uneo adevărate opere artistice. Totodată, cei născuți sub acest semn pot primi premii și aprecieri.

Fecioară

Marte în Săgetător tranzitează sectorul familiei și al locuinței, prin urmare nativii Fecioară își vor da tot interesul să îmbunătățească orice aspect legat de aceste domenii. Este posibil să se împace cu membrii familiei, să poarte discuții de natură să schimbe în bine cursul unei acțiuni deja începute sau să înceapă demersurile necesare legate de reamenajarea casei.

Citește și – Saturn intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecții dure și schimbări uriașe pentru toate zodiile

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: