Marte, planeta acțiunii, intră în Vărsător. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole pe 16 mai 2018

Rac

Marte în Vărsător va tranzita sectorul banilor, al moștenirilor și al banilor deținuți împreună cu partenerul, iar nativii Rac își vor dedica tot timpul și energia în aceste direcții. Posibil să apară conflicte legate de aspectele financiare, dar și acțiune pentru obținerea de profit.

Leu

Marte în Vărsător va tranzita casa relațiilor, iar nativii Leu sunt sfătuiți să stea deoparte și să dea dovadă de răbdare și diplomație, deoarece se anunță dispute cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, iar rupturile și despărțirile vor domina această perioadă.

 

Fecioară

Marte în Vărsător va tranzita casa muncii și a sănătății, iar nativii Fecioară pot fi supuși situațiilor neprevăzute legate de aceste domenii. Este indicat să nu intre în conflict la locul de muncă și să își dea tot efortul să îndeplinească sarcinile apărute. De asemenea, se impune o atenție mai mare acordată sănătății și acționarea în această direcție pentru rezolvarea micilor neplăceri existente.

Balanță

Marte în Vărsător va tranzita sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii și al activităților artistice, iar nativii Balanță vor avea parte de trăiri intense la aceste capitole. Se cere diplomație în discuțiile importante cu partenerul și membrii familiei, deoarece conflictele pot apărea.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară