Marte, planeta acțiunii, intră în Vărsător. Iată cum îți influențează zodia!

Rac

Marte în Vărsător va tranzita sectorul banilor, al moștenirilor și al banilor deținuți împreună cu partenerul, iar nativii Rac își vor dedica tot timpul și energia în aceste direcții. Posibil să apară conflicte legate de aspectele financiare, dar și acțiune pentru obținerea de profit.

Leu

Marte în Vărsător va tranzita casa relațiilor, iar nativii Leu sunt sfătuiți să stea deoparte și să dea dovadă de răbdare și diplomație, deoarece se anunță dispute cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, iar rupturile și despărțirile vor domina această perioadă.

 

Fecioară

Marte în Vărsător va tranzita casa muncii și a sănătății, iar nativii Fecioară pot fi supuși situațiilor neprevăzute legate de aceste domenii. Este indicat să nu intre în conflict la locul de muncă și să își dea tot efortul să îndeplinească sarcinile apărute. De asemenea, se impune o atenție mai mare acordată sănătății și acționarea în această direcție pentru rezolvarea micilor neplăceri existente.

Balanță

Marte în Vărsător va tranzita sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii și al activităților artistice, iar nativii Balanță vor avea parte de trăiri intense la aceste capitole. Se cere diplomație în discuțiile importante cu partenerul și membrii familiei, deoarece conflictele pot apărea.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: