Unde poți dansa la sfârșit de săptămână

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 14:41
Cu toții avem programe încărcate, în zilele noastre. De aceea e important să avem și hobby-uri care să ne facă să uităm de rutina zilnică, să ne ajute pe cât posibil să facem și mișcare, și să ne scoată ușor din zona de confort.

Dansul e un hobby ideal dacă ai un job de birou, repetitiv, pentru că te introduce în cu totul alt mediu față de cel cu care te-ai obișnuit zi de zi și pentru că îți dă o stare de spirit excelentă.

Indiferent de genul de muzică pe care îl preferi, de tipurile de dans care te atrag, poți găsi o mulțime de locuri în care să dansezi – fie săli de dans, fie cluburi – iar prețurile sunt cât se poate de accesibile pentru un astfel de hobby. Practic, nu ai nevoie decât de niște picioare ușoare și sănătoase pentru a dansa, drept urmare scuzele sunt de prisos.

Iată unde poți dansa în București, în funcție de preferințele tale!

Studiouri și cluburi de dans în Capitală

Let’s Dance Studio. Vrei să încerci ceva cu totul nou, cum ar fi dansurile populare, sau vrei să înveți niște dansuri de societate? Atunci aici ți-ai putea împlini această dorință. Zona: Sectorul 6.

Viva Sport Club. Învață salsa, bachata, merengue, jive, swing și alte tipuri de dans la cerere, de la instructori atestați. Zona: Sectorul 4.

Stop & Dance Studio. Indiferent de tipul de dans pe care îl preferi, aici vei putea să experimentezi lucruri noi și să aprofundezi mișcările pe care le cunoști deja. Zone: Sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6.

Dance Planet Studio. Dans contemporan, balet sau streetdance? Tu alegi cum vrei să te relaxezi și să te menții în formă! Orice variantă ai prefera, dansul e mereu o idee bună! Zona: Sectorul 3.

Distracție și dans alături de prieteni

Dacă dansul e un hobby pe care îl practici doar în week-end, alături de prieteni, atunci probabil că ești mereu în căutarea unor cluburi cool, unde se dansează până dimineața.

În București, unele dintre cele mai cunoscute locuri pentru așa ceva sunt Expirat, B52, Fratelli, Control, Silver Church sau Mojo.

Ne vedem pe ringul de dans!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro