Mâncarea lui preferată

Dragostea trece prin stomac, cum bine ştii. Ce să-i găteşti ca să-l cucereşti definitiv.
Berbecul: Îi plac mâncărurile picante, chiar dacă doctorul i le-a interzis pe motiv de arsuri la stomac. Nu te du la el cu o salată leşinată, să nu-i jigneşti masculinitatea.

Taur: Cel mai probabil găteşte mai bine decât tine. Dar îi place să te străduieşti pentru el, aşa că pregăteşte-i ceva artistic, despre care să spui că ţi-a luat cel puţin 3 ore.

Gemeni: Un sadviş mâncat din picioare sau o masă elaborată, nu-i mare diferenţă pentru el. Singura regulă e variaţia. Nu-i găti de două ori acelaşi lucru, se plictiseşte şi-o să te considere lipsită de imaginaţie.

Rac: Dă-l gata cu preparete tradiţionale româneşti. Să sperăm că mama lui n-a fost o bucătăreasă prea grozavă, fiindcă altfel vei petrece multe ore în bucătărie căutând să refaci gustul “ca la mama acasă” după care tânjeşte el.

Leu: Chiar dacă e vorba de cartofi fierţi cu pătrunjel, prezintă-i cu o denumire popoasă, franţuzească. Servirea în sine, cu tacâmuri de argint şi pahare de cristal valorează în ochii lui la fel de mult.

Fecioară: Nu te complica. Dacă mâncarea are un gust mai neobişnuit, o să se ţină imediat de burtă. Maţe sensibile ca ale lui cer hrană pură, bio, fără adaosuri de aditivi dăunători.

Balanţă: Va fi mai atent la rochia ta sexy decât la ce îi serveşti în farfurie. Ornează-le drăguţ, cu cuvinte de dragoste pe salata de boeuf. Şi nu uita că se dă în vânt după dulciuri.

Scorpion: Greu de spus ce preferă în farfurie. Ca să nu rişti o alegere neinspirată, mai bine îl întrebi, sau îi dai un telefon fostei lui soţii.

Săgetător: Îi plac mâncărurile exotice. Sushi servit direct de pe tine ar putea fi o variantă, dacă vrei să-i oferi o cină memorabilă.

Capricorn: Se mulţumeşte cu orice vrei să-i dai. E un tip destul de ascetic ca să nu comenteze dacă singurul fel de diseară este “borş călugăresc”.

Vărsător: Pune pe masă tot ce găselti comestibil prin casă. În felul acesta îi laşi libertatea de a face orice combinaţie stranie doreşte, gen tort cu gogoşari muraţi.

Peşti: Mai important decât ce îi dai de mâncare este ce aduci de băut. O băutură fină pentru care are un adevărat cult face cât tot restul meniului pentru care stai toată dimineaţa în bucătărie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: