Mâncarea lui preferată

De Unica.ro pe 11 decembrie 2009

Dragostea trece prin stomac, cum bine ştii. Ce să-i găteşti ca să-l cucereşti definitiv.
Berbecul: Îi plac mâncărurile picante, chiar dacă doctorul i le-a interzis pe motiv de arsuri la stomac. Nu te du la el cu o salată leşinată, să nu-i jigneşti masculinitatea.

Taur: Cel mai probabil găteşte mai bine decât tine. Dar îi place să te străduieşti pentru el, aşa că pregăteşte-i ceva artistic, despre care să spui că ţi-a luat cel puţin 3 ore.

Gemeni: Un sadviş mâncat din picioare sau o masă elaborată, nu-i mare diferenţă pentru el. Singura regulă e variaţia. Nu-i găti de două ori acelaşi lucru, se plictiseşte şi-o să te considere lipsită de imaginaţie.

Rac: Dă-l gata cu preparete tradiţionale româneşti. Să sperăm că mama lui n-a fost o bucătăreasă prea grozavă, fiindcă altfel vei petrece multe ore în bucătărie căutând să refaci gustul „ca la mama acasă” după care tânjeşte el.

Leu: Chiar dacă e vorba de cartofi fierţi cu pătrunjel, prezintă-i cu o denumire popoasă, franţuzească. Servirea în sine, cu tacâmuri de argint şi pahare de cristal valorează în ochii lui la fel de mult.

Fecioară: Nu te complica. Dacă mâncarea are un gust mai neobişnuit, o să se ţină imediat de burtă. Maţe sensibile ca ale lui cer hrană pură, bio, fără adaosuri de aditivi dăunători.

Balanţă: Va fi mai atent la rochia ta sexy decât la ce îi serveşti în farfurie. Ornează-le drăguţ, cu cuvinte de dragoste pe salata de boeuf. Şi nu uita că se dă în vânt după dulciuri.

Scorpion: Greu de spus ce preferă în farfurie. Ca să nu rişti o alegere neinspirată, mai bine îl întrebi, sau îi dai un telefon fostei lui soţii.

Săgetător: Îi plac mâncărurile exotice. Sushi servit direct de pe tine ar putea fi o variantă, dacă vrei să-i oferi o cină memorabilă.

Capricorn: Se mulţumeşte cu orice vrei să-i dai. E un tip destul de ascetic ca să nu comenteze dacă singurul fel de diseară este „borş călugăresc”.

Vărsător: Pune pe masă tot ce găselti comestibil prin casă. În felul acesta îi laşi libertatea de a face orice combinaţie stranie doreşte, gen tort cu gogoşari muraţi.

Peşti: Mai important decât ce îi dai de mâncare este ce aduci de băut. O băutură fină pentru care are un adevărat cult face cât tot restul meniului pentru care stai toată dimineaţa în bucătărie.

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"