Vedete care au născut în 2009

De Cristina Popa pe 15 decembrie 2009

În 2009 vedetele au contribuit considerabil la creşterea natalităţii. În timp ce unele au experimentat pentru prima dată miracolul naşterii… altele şi-au mărit familia cu încă un membru.
Sanda Ladoşi

Deşi acordă o mare importanţă siluetei, Sanda Ladoşi a riscat să pună din nou câteva kilograme în plus de dragul familiei şi a rămas însărcinată pentru a doua oară. Pe 11 februarie, cântăreaţa a adus-o pe lume pe Ioana.

Sanda este căsătorită cu omul de afaceri Ştefan Tache cu care mai are un băieţel de aproximativ 3 ani, Bogdan.

Vedete care au născut în 2009Adelina Chivu

La doar o zi distanţă şi câţiva kilometrii depărtare, pe 12 februarie, la o clinică din Milano, Adelina  a dat naştere unei fetiţe pe nume Natalia, primul copil al familiei Chivu.

Monica Stan

Şi prezentatoare B1TV, Monica Stan,  a devenit mămică în 2009. Pe 27 martie, logodnica omului de afaceri Nino Caval, a adus pe lume un băieţel pe nume Carlo Nicolas.

Vedete care au născut în 2009Andreea Bănică

Maria Sofia este numele fetiţei pe care Andreea Bănică a adus-o pe lume în dimineaţa zilei de 7 mai 2009, la Spitalul Euroclinic din Capitală.

Cu toate că în urma sarcinii a luat peste 10 kilograme în plus, după luni de muncă, ambiţie, sport şi diete, Andreea s-a întors la formele de odinioară şi impreună cu soţul ei, Lucian, este hotărâtă să îi facă Mariei un frăţior sau o surioară.

Mădălina Manole

La 42 de ani Mădălina Manole se poate considera împlinită. Pe lângă o frumoasă relaţie cu Mircea Petru, „Fata cu părul de foc” a devenit în sfârşit mămică.

Tânărul Petru Jr. a fost adus pe lume la Maternitatea Giuleşti din Capitală, pe 8 iunie.

Diana Munteanu

Pe 24 iunie, soţia fotbalistului Claudiu Niculescu a născut un băieţel. În timp ce pentru vedeta Antena 2, David Cristian reprezintă o primă experienţă în calitate de părinte, dinamovistul mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Ileana Badiu

Sasha Constantin este numele pe care fosta soţie a tenismenului Dinu Pescariu l-a ales pentru băieţelul pe care l-a adus pe lume pe 18 iulie.  
În prezent, Ileana s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu.

Andreea Spătaru

După o relaţie de trei ani cu „Boschet” ( Ionel Cojocea), Andreea Spătaru se îndragosteşte de un prieten, Sorin Marica, în aprilie 2009 se mută  la Miami, iar pe 9 iulie îi dăruieşte iubitului ei, o fetiţă. Numele micuţei? Identic cu cel ales de Andreea Bănică pentru fiica sa, Maria Sofia.

Ileana Lazariuc

Cel de-al doilea moştenitor al Imperiului Ţiriac, Nicolas, a venit pe lume  pe 19 iunie, la Spitalul Saint-Antoine din Paris. Micuţul a fost creştinat, în aceeaşi zi în care părinţii s-au căsătorit religios.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac mai au un băieţel în vărstă de un an şi nouă luni, Ion Alexandru.

Dana Războiu

În 2009 şi Dana Războiu a devenit mamă pentru a doua oară. Pe 19 august, într-o clinică din Viena, ştirista Kanal D a adus pe lume un baieţel.

Dana mai are un băiat în vărstă de cinci ani dintr-o căsnicie anterioară.  Din 2007 vedeta tv este căsătorită cu Bogdan Enoiu.

Catrinel Sandu

În 2007, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu tenismenul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a declarat presei că îşi doreşte foarte mult să rămână însărcinată. În august 2009, fosta vedetă a postului Naţional TV a dat naştere unei fetiţe pe nume Sara Maria.

Evenimentul a avut loc la o maternitate din Florida, noua casă a familiei Trifu.

Vedete care au născut în 2009Cristina Spătar

După nenumărate tratamente şi chiar chiar o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a chisturilor ovariene, toate, menite să favorizeze posibilitatea de a rămâne însărcinată, Cristina Spătar şi soţul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, au devenit părinţi.  

Albert Ionescu  a venit pe lume prin cezariană, pe 13 octombrie , la Maternitatea Regina Maria din Bucureşti.

Vedete care au născut în 2009Iulia Albu

Pe 1 octombrie, micuţa Mikaela  a hotărât că este momentul să îşi facă apariţia în familia celebrului designer de încălţăminte, Mihai Albu.  Iulia a ales să nască pe cale naturală, la Spitalul Universitar Bucureşti.

Raluca Zenga

După un travaliu de 8 ore, soţia fostului antrenor al Stelei, Walter Zenga, Raluca, a adus-o pe lume pe Samira Valentina (pe 19 noiembrie, la o maternitate din Palermo).  

În alegerea numelui, tânăra mămică s-a inspirat din cultura orientală, în limba arabă Samira semnificând „companie plăcută”.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional