Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit botezul fiicei lor, Petra

De Mădălina Manole pe 13 noiembrie 2017
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul autohton, iar din anul 2011 au devenit oficial soț și soție.

Pentru cei doi anul acesta a venit cu mare noroc și bucurie, aceștia devenind părinții unei minunate fetițe pe care au botezat-o, în vară, cu numele Petra. Dacă în luna iunie, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, au ales să facă doar slujba de creștinare la biserică, ieri a avut loc și petrecerea de botez.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu Petra

Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu și Petra, la o plimbare în parcul Herăstrău

Printre cei aproximativ 250 de invitați care au sărbătorit-o pe Petra s-au aflat și cei doi copii ai lui Mădălin din prima căsnicie, Ștefania și Filip, aflați în custodia sa. Proaspătul tătic nu o stat mult pe gânduri și a postat rapid o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de soția sa, jurnalista Cristina Șișcanu: “În așteptarea invitaților! Începe o seară magică! Începe petrecerea de botez a Petrei” – a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Dacă zilele trecute Cristina Șișcanu a fost criticată aspru de către fani pentru că s-a afișat în public cu un decolteu mult prea generos, cu ocazia petrecerii de botez a micuței Petra, aceasta a optat pentru o ținută fără decolteu. Dintre invitați nu putea lipsi Adelina Pestrițu, fosta colegă de platou a lui Mădălin Ionescu, care a purtat o ținută memorabilă, în două culori, asortată cu o geantă cu același imprimeu.

Adelina Pestritu

La final de petrecere, Mădălin Ionescu a ținut să fie, din nou, alături de prietenii virtuali și a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare: “A fost minunat! Petra a fost incredibilă. Le-a zâmbit celor prezenți, a cântat pe limba ei și s-a bucurat de fiecare moment! Le mulțumim tuturor invitaților noștri! Oameni speciali!”

Citește și – Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Citește și – Moment emoționant pentru Mădălin Ionescu și familia lui

Sursă foto: Facebook

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie