Stiluri de machiaj demodate în 2010

Nimic nu e veşnic, cu atât mai puţin trendurile în machiaj. În continuare vei descoperi câteva stiluri de machiaj care trebuie lăsate în urmă pentru a face loc noile tendinţe ce vor face legea în 2010.
O tentă de galben sau auriu pe arcada sprâncenei, alături de roz sau albastru pentru pleoape şi un creion de ochi bleu ciel pentru pleoapa inferioară, toate aceste mici accente sunt în tendinţe pentru 2010.

Oferă o pauză binemeritată fardurilor de pleoape închise la culoare şi dă o şansă noilor nuanţe de primăvară, pastel, proaspete.

În noul sezon vor fi în vogă nuanţele deschise, cele care dau luminozitate ochilor tăi şi îi evidenţiază fără a da dramatism privirii.

Buzele colorate în nuanţe foarte închise sau în nuanţe sidefate de roz şi ciocolatiu au dispărut din tendinţe şi trebuie să te resemnezi.

Alege nuanţe primăvăratice de roz asemănător culorii fragilor de pădure, roşu uşor închis – măceşe coapte şi oranj mat – măceşe încă necoapte şi chiar nuanţe de roşu corai pal.

În toamna 2009 au apărut ca tendinţă majoră sprâncenele întunecate, bine definite şi uneori chiar lungite.

Efectul acestor artificii de make up dau feţei o putere uşor masculină, care dispare din preferinţele designerilor pentru următorul sezon cald.

Accentul a fost pus pe buze pentru vară şi astfel revin sprâncenele evidenţiate natural, fără artificii de machiaj.

Blush-ul cu tentă maronie a fost prezent în tendinţele pentru anotimpul rece şi a avut un rol important în iarnă, dar acum revine cromatica stil Lolita.

Cu un astfel de blush roz vei arăta oricând îmbujorată şi vei avea o apariţie luminoasă în perioada în care natura renaşte.

Eyelinerul exagerat nu mai este pe lista de trenduri a experţilor în machiaj, deşi a fost în vogă în toamna anului trecut.

L-am văzut la Marc Jacobs sau Moschino şi mereu la fel la Amy Winehouse.

Prelungirile dramatice de eyeliner pe pleoapele tale vor fi văzute ca demodate aşa că trebuie să te limitezi la o linie foarte subţire combinată cu nuanţele pastel ale primăverii.

Oja de unghii mată dispare din peisajul anului 2010.

Pe măsură ce ne apropiem de un sezon în care natura renaşte, lumina revine şi unghiile tale trebuie să strălucească din nou.

Profită de timpul rămas din iarna aceasta pentru a purta oja în nuanţă mată deja achiziţionată în toamna trecută!

Odată cu venirea primăverii va trebui să revii la nuanţele feminine şi jucăuşe şi să le uiţi pe cele foarte întunecate.

Ce tendinţă de machiaj vei urma în 2010? Urmăreşti trendurile sau ai un stil bine definit care te avantajează foarte mult?

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: