Luna Trandafirului – care sunt zodiile afectate de luna plină din Săgetător

Pe 9 iunie 2017 are loc luna plină în Săgetător și este denumită și Luna Trandafirului.

Din punct de vedere astrologic, luna plină aduce energie, dar și deschide conflictele interioare și ne scapă de blocajele mentale și emoționale. Toate zodiile trebuie să aibă grija pentru ca intențiile lor să nu fie înțelese greșit.

De ce Luna Plină din iunie se numește și Luna Căpșună

Triburile amerindiene Algonquin credeau că în această perioadă este momentul perfect pentru culesul căpșunilor, așa că Luna Plină din iunie era denumită Luna Căpșună. În Europa,  Luna Plina de Iunie se mai numește Luna Trandafirului sau Luna Mierii.

Care sunt zodiile afectate de Luna Trandafirului

Taur

Pe 9 iunie, limitele tale financiare vor deveni și mai evidente, din cauza blocajelor provocate de Luna Plină. Vei descoperi contexte noi, vei schimba idei și vei trece prin noi etape din punct de vedere profesional. Va fi o perioadă plină de indispoziții.

Fecioară

Fără nicio exagerare, Fecioarele vor trece printr-o perioadă plină de momente care le vor schimba viața. Mare atenție la ce îți spune intuiția și acționează în consecință. Deciziile pe care le vei lua în aceată perioadă îți vor contura un nou drum în viață.

Capricorn

Visele neîmplinite și revoltele suprimate vor ieși la suprafață în această perioadă și îți vor aduce diverse frustrări. Mare atenție, căci lucrurile pe care ai încercat să le ascunzi sub covor se pot întoarce împotriva ta.

Pești

Luna Plină din iunie îți va aduce evenimente care se vor declanșa în zona locului de muncă. Vei simți blocaje, întârzieri, condiționări, limitări etc. Este o perioadă intensă și va trebui să dai dovadă de maturitate pentru a trece peste tot.

Sursa foto 123rf

Citește și Zodiile influențate de Luna Plină în Scorpion

Citește și Luna Floare – Cea mai puternică Lună plină din an

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: