Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare pe 11 august 2018. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole pe 10 august 2018

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți influența lunii și a eclipsei la nivelul subconștientului, iar nativii se vor retrage, vor medita și vor analiza evenimentele petrecute în viața lor în ultima perioadă și vor căuta să se debaraseze de ceea ce le face rău și nu le aduce niciun beneficiu. Dacă nu vor aborda astfel situația, este posibil ca mai târziu să regrete. Este posibil ca o nouă etapă să se deschidă în viața lor, însă să fie însoțită de surprize neașteptate venite cu răsturnări dramatice de situații.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize neașteptate venite din partea prietenilor, iar în zona relațională se pot petrece răsturnări de situație care să-i uimească pe nativi. Având în vedere retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, aceștia pot abandona niște planuri de viitor, pot fi dezamăgiți de cei dragi și comunicarea cu aceștia ar putea fi problematică. De asemenea, relația cu copiii poate avea de suferit în urma acestor tranzite astrale nefavorabile.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de schimbări neașteptate și răsturnări de situație în sectorul carierei. Nativii s-ar putea să aibă nevoie să-și reconsolideze imaginea profesională, iar acolo unde nemulțumirile legate de locul de muncă sunt mai vechi s-ar putea ca aceștia să ia o decizie radicală. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să nu uite că Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă în același semn Leu, prin urmare s-ar putea să le îngreuneze interviurile și negocierea pentru un nou loc de muncă.

Citește și – Soarele intră în semnul Leu. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional