Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare pe 11 august 2018. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole pe 10 august 2018

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de suprize neașteptate în tot ceea ce privește comunicarea și cum Mercur, planeta comunicării, este retrograd și le este și guvernator, nativii Gemeni, nu trebuie să se lanseze în afirmații, să țină discursuri în public sau să facă negocieri, deoarece rezultatele s-ar putea să-i sperie pe aceștia, să nu fie pe placul lor absolut deloc și să le regrete mai târziu. De asemenea, evenimentele care se vor petrece în această perioadă vor aduce schimbări majore de mentalitate și răsturnări majore legate de principiile de viață avute.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de evenimente neprevăzute și surprize care-i vor lua pe nepregătite pe nativi în sectorul financiar. Aceștia sunt sfătuiți, având în vedere retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și tranzacțiilor, să nu facă investiții majore și să nu cheltuie în această perioadă deoarece pot regreta mai târziu și acțiunile lor se pot dovedi greșite. Pe de altă parte, faptul că se edschide o nouă etapă în sectorul banilor, îi poate stimula pe nativi să acorde mai multă atenție suplimentării veniturilor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi vedete în această perioadă având în vedere că Luna Nouă se formează în semnul lor, iar Soarele, energia și întocmai guvernatorul lor, le tranzitează, de asemenea, zodia până la sfârșitul lunii. Nativii vor avea ocazia să se afirme, să iasă în evidență, să strălucească, însă eclipsa de Soare și retrogradarea lui Mercur tot în semnul Leu le poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în ceea ce privește viața personală, în special relația cu cei din jur. Comunicarea cu partenerul de cuplu poate fi greoaie și cu obstacole.

Citește și – Soarele intră în semnul Leu. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel