Lună Nouă în Scorpion. Aceste 3 zodii vor avea de suferit

Luna Nouă în semnul Scorpionului din data de 18 noiembrie va afecta toate zodiile, însă va veni cu câteva vești proaste, stări neplăcute și situații dificile pentru trei dintre nativii zodiacului. Iată care sunt zodiile afectate negativ de Luna Nouă în Scorpion!

Taur

Nativii Taur se vor autoizola de lume și vor intra într-o stare profundă de meditație. Nu vor lipsi momentele de suferință psihică, vor avea remușcări și se vor autoînvinovăți pentru multe dintre eșecurile din viața lor de până acum. Autocritica și anxietatea își vor face apariția și foarte greu vor reuși să iasă din butoiul cu melancolie. Cu toate acestea, retragerea ar putea fi în favoarea lor, dacă ar ști cum să folosească această perioadă pentru a scoate la suprafață cei mai bun din ei.

Scorpion

Nativii Scorpion vor fi cei mai influențați de Luna Nouă din data de 18 noiembrie. Aceștia vor trece printr-o etapă de schimbare, de autoevaluare și vor trage concluzii drastice cu privire la propria persoană. Este, cu alte cuvinte, un nou început în ceea ce privește personalitatea acestora. Se vor izbi de evenimente pe care nu vor ști să le înțeleagă la primul contact și vor avea de depășit situații din care vor avea senzația că nu știu să iasă. Cu calm și răbdare vor reuși să treacă peste această perioadă fără a se alege cu răni sufletești. La final chiar vor observa că a fost o treaptă benefică în evoluția lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: