Luna culorilor nude la Sprider Stores

De Revista Look pe 02 august 2010

Luna culorilor nude la Sprider Stores

Sprider Stores a decretat august luna culorilor nude! In ton cu tendintele internationale, designerii Sprider Stores propun pentru luna august nuante pastelate, luminoase, apropiate de culoarea pielii si care scot in evidenta bronzul.

Simple si elegante, culorile nude au fost asortate unor rochii cu croieli feminine, unor topuri si salopete din satin, bluze din dantela sparta sau fuste si rochii din jerse. Fie ca este vorba de rozuri pudrate, bejuri calde – de la caramel deschis si nucsoara, la bejul auriu al mierii sau la cel rozaliu al scoicilor – de nuante de galben pai si galben sampanie, verde mentolat sau mov liliachiu, colectiile Soul Rebel, Aggressive si Emilio Corali spun « adio » negrului, rozurilor intense, rosului aprins si ne invata cum sa purtam culorile lunii august.

Toate aceste variante, precum si multe altele, adaptate fiecarui stil vestimentar, sunt disponibile in toate cele 14 magazine Sprider Stores din intreaga tara. In plus, pana la 5 septembrie, Sprider Stores are reduceri de pana la 80% pentru colectiile sale, in limita stocurilor disponibile.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani