LP a lansat un nou single, “When We’re High”

LP a lansat o nouă piesă de pe cel de-al patrulea album de studio al său, “Lost On You”, “When We’re High”. Artista americană cântă la Bucureşti pe 17 Iunie, pe Arena Naţională, în deschiderea concertului Kings of Leon.

Piesa “When We’re High” a fost scrisă şi produsă chiar de către LP, de Mike Del Rio (care a mai colaborat cu artişti precum Christina Aguilera şi X Ambassadors) şi Nate Company (căruia i se datorează o parte din succesul lui Tove Lo, Carly Rae Jespen şi Martin Garrix) – echipa din spatele superhit-ului “Lost On You“.

“When We’re High” este rezultatul colaborării dintre Mike şi Nate, care s-au deplasat la Paris la finalul anului trecut pentru a termina noul album.

Single-ul “Lost On You”, care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, a intrat direct pe prima poziţie în topurile din 13 ţări, iar videoclipul oficial a fost vizionat de peste 115 milioane de ori.

LP se află în plin turneu de promovare a albumului “Lost On You”. După mai multe concerte în America de Nord, artista ajunge în Europa, începând cu 15 iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta al doilea concert al artistei la Bucureşti – LP a mai cântat aici şi în toamna 2016.

BILETE ONLINE la concertul Kings of Leon de pe 17 iunie, pe Arena Naţională – www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro

– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici.

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: