Lourdes Leon – fiica Madonnei e trendsetter

De Andra Pecingina pe 17 decembrie 2009

Săptămâna aceasta la premiera filmului „Nine”, Madonna s-a prezentat ca vedetă şi mamă, însoţită de fiica sa Lourdes Leon. Ambele au îmbrăcat rochii spectaculoase semnate Dolce&Gabbana…
… iar Lourdes a demonstrat pe covorul roşu că moşteneşte pasiunea mamei sale pentru modă!

La doar 13 ani, fiica Madonnei şi a fostului dansator Carlos Leon are propriul stil cu influenţe rock şi grunge, care se potriveşte de minune micuţei brunete.

A fost văzută purtând ultimele tendinţe: leggings cu imprimeu, ochelari de soare retro, cizme cu catarame, dar şi piese pe care un adolescent obişnuit le are în garderobă.

Lourdes Leon - fiica Madonnei e trendsetterAcum câţiva ani Lourdes era doar o fetiţă ceva mai băieţoasă, nicidecum o viitoare trendsetter, aşa cum este văzută acum.

O dată ce s-a hotărât să adopte un look mai feminin şi machiaj care să-i evidenţieze frumuseţea naturală, Lourdes are toate şansele să o poată eclipsa pe Madonna!

Stiliştii îi prevăd adolescentei un viitor luminos pe covorul roşu şi nu în umbra mamei sale.

Lourdes nu este chiar o adolescent obişnuită, ea îşi însoţeşte mama la concerte şi chiar ajută la promovarea albumelor Madonna.

„Lourdes poartă aceeasi mărime ca şi mine acum, aşa că-mi mai fură uneori hainele, pantofii, îmi umblă constant prin şifonier!” spune Madonna. După cum arată imaginile de mai jos cântăreaţa de 51 de ani „fură” din hainele fiicei sale pentru evenimente!
Lourdes Leon - fiica Madonnei e trendsetter
Ea apare în a doua variantă a ultimului videclip „Celebration” în ţinuta care a facut-o celebră pe Madonna în videoclipul „Like a virgin”.

Ea este înscrisă la o şcoală prestigioasă din New York, Manhattan Professional Children’s School şi conform mamei sale, îşi doreşte să devină actriţă.

„Lourdes cântă la pian şi e foarte interesată de modă şi stil. Poate alege orice direcţie în viaţă. Momentan are o mulţime de pasiuni şi interese,” declara Madonna despre fiica ei.

Foto: Northfoto, Hepta

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară