Louis Vuitton – amendă pentru braconaj

Pe celebrul creator de modă, Patrick Louis Vuitton nu-l ajută banii ori celebritatea, ca să scape de procese şi amenzi usturătoare pentru braconaj sau practici inumane împotriva animalelor.

Justiţia franceză a hotărât să plătească o amendă de 1.300 de euro pentru braconaj, tratamente inumane aplicate amimalelor şi invazie abuziva pe o proprietate privată.

Fiind un mare împătimit de vânătoare, nu a mai ţinut cont că terenul proprietăţii sale are şi vecini, aşa că acesta a alergat să împuşte tot ce i-a ieşit în faţă, de la căprioare şi cerbi, până la veveriţe, iar din dorinţa nebună de a împuşca ceva şi  din neatenţie, a călcat  pe un teritoriu (ce aparţinea unei doamne, o aristocrată franceză) declarat rezervaţie, ocrotit de lege.

Procesul intentat creatorului a căpătat amploare, fiind acuzat şi de faptul că nu pasiunea pentru vânătoare l-ar îndemna să aibă un asemenea comportament, ci dorinţa fără limite de a face din pielea sau blana animalelor diverse piese vestimentare pentru colecţiile sale.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: