Look-uri dezastruoase ale vedetelor

De Andra Pecingina pe 26 noiembrie 2009

Vedetele nu se prezintă întotdeauna impecabil la capitolul machiaj şi coafură, ba chiar dimpotrivă. Află care sunt cele mai dezastruoase look-uri ale celebrităţilor internaţionale!
Amy Winehouse a avut întotdeauna ca stil de machiaj inconfundabil eyelinerul exagerat, însă asta nu înseamnă că i se potriveşte. Perioada în care Pamela Anderson purta machiajul de prost gust în care creionul de buze folosit era mereu mai închis la culoare comparativ cu rujul va rămâne în istorie.

Avril Lavigne a purtat la un eveniment un tip de fard de ochi roşu, cu rezultate dezastruoase iar Kelly Osbourne nu a nimerit deloc bine cu look-ul „corpse bride”. În cazul celebrei Catherine Zeta Jones, machiajul purtat la un eveniment din 2008 nu a reuşit să ascundă faptul că vedeta tocmai ieşise de la o sesiune de peeling chimic.

În galeria foto de mai jos puteţi vedea mai multe look-uri dezastruoase ale vedetelor; Christina Aguilera cu un fond de ten oranj, Britney Spears cu meşe de păr prost lipite, Lilly Allen cu părul vopsit roz, Lady Gaga cu gene false şi celebra Dolly Parton cu un machiaj mult prea strident pentru vârsta ei înaintată!

Vezi şi cum arată vedetele fără machiaj sau înainte şi după operaţii estetice!

Foto: Northfoto, Hepta

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional