Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Azi încheiem o nouă săptămână plină, iar acum vă provocăm la vot! Patru dive, patru femei frumoase îmbrăcate stilat. Care este preferata ta, pe cine declarăm câştigătoare?

Look-ul săptămânii

Pe 1 iunie, Andreea Pătraşcu şi Cabral au spus „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Pentru această zi specială, frumoasa blondă a ales o ţinută făcută pe comandă.

Creaţia corai cu inserţii din dantelă nude poartă semnătura Deea Buzdugan şi a fost făcută după dorinţele Andreei. La fel şi pantofii cu platformă, marca Smiling Shoes!

Pentru turneul său de promovare, Kylie Minogue a ales o rochie într-o nuanţă vibrantă, stropită cu bucăţi de oglindă şi mărgeluţe. Creaţia cobalt de la Pucci, cu imprimeu stilizat, s-a potrivit de minune cu sandalele argintii, ultra-feminine!

La o petrecere mondenă de clasă, Andreea Raicu a optat pentru o rochie neagră, maxi, cu umerii goi.

Andreea a combinat creaţia minimalistă nu doar cu un accesoriu pentru păr, ci şi cu 1917 diamante! Bijuteriile luxoase de la Rafael &Sons au conferit ţinutei un aer regal, extrem de rafinat.

Salma Hayek e seducătoare în rochia paietată culoarea vinului! Creaţia Gucci îi pune divei silueta în valoare, iar boleroul, pantofii şi clutch-ul ton sur ton se potrivesc perfect.

O decizie grea săptămâna aceasta. Totuşi, care e preferata ta? Votează!

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR, Hepta, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter