Radu Vâlcan, eliminat de la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa pe 20 noiembrie 2009

Perechea formată din Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic a ieşit din competiţie, iar Alina Chinie şi Andreea Mantea se vor duela pentru a rămâne în concurs.
În cea de-a cincea ediţie a celui de-al optulea sezon „Dansez pentru tine”, pe ritmuri de slow-fox şi pe dansuri specifice din folclorul internaţional, perechile concurente au demonstrat  cât de bine s-au pregătit la repetiţii în ultima săptămână.

Astfel, în funcţie de corectitudinea executării  paşilor de dans şi implicit, în funcţie de impactul pe care concurenţii l-au avut asupra membrilor juriului, punctajul obţinut a generat următorul clasament: Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba (92 puncte) pe prima poziţie, Jean de la Craiova si Sandra Neacşu (89 puncte) pe locul al doilea.

Un moment tensionat al serii l-a constituit dulelul dintre Liviu Vârciu şi unul dintre preferaţii competiţiei, Radu Vâlcan. Totuşi, în ciuda  unor evoluţii frumoase pe ringul de dans a celor două perechi, publicul telespectator a decis cine trebuie să rămână în competiţie.

Astfel, obţinănd doar 45,67% din voturi, perechea formată din Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic a părăsit concursul.

Obţinând doar 71 de puncte, Andreea Mantea intră din nou la duel, de data aceasta cu Alina Chinie (86 puncte),  simpatia şi votul telespectatorilor fiind singurele şanse de salvare pentru fiecare echipă în parte.

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel