(P) Un bagaj pentru 12 ore de prospețime

De Unica.ro, pe
Nu te mai încurca în liste cu haine pentru vacanță și nici nu te gândi prea mult la ce-o să porți. Fii sinceră, de câte ori nu te-ai întors cu jumătate de bagaj neatins? Vacanța înseamnă spontaneitate, așadar fii pregătită să fii surprinsă de vreme, de provocări locale, de oameni și de situații noi. Bagajul nu e un dulap mai mic, așa că hai să vedem ce punem în el. Fără stres, ba chiar cu voie bună!
  1. Ia cu tine haina sau hainele preferate. Fii selectivă, nu chiar tot ce ai în dulap intră în categoria „preferat”. Pune mâna pe hainele în care te simți cel mai confortabil pentru că, în vacanță, ăsta e cel mai important lucru.
  2. Creează-ți un outfit de la un element cheie. În funcție de design, culoare șo utilitate, o să-ți fie ușor să alegi hainele cu care să îl completezi, fără să răscolești tot dulapul. Un outfit e ca o poveste, trebuie să aibă logică și frumusețe.
  3. Accesoriile sunt salvatoare și versatile, deci nu le ignora. Nu ocupă mult loc în bagaj, deci ai putea să strecori mai multe, doar ai grijă să le potrivești cu cromatica celorlalte piese. De exemplu, o curea, o pereche statement de cercei și o pălărie te pot scoate din multe dileme vestimentare.
  4. Da, un costum de baie nu e suficient, mai ales dacă plănuiești să stai mult în vacanță. Pentru că sunt mici și nu ocupă mult spațiu, ai putea împacheta două, poate chiar trei, în funcție de tipul de activitate pe care o să îl ai – înoți, te plimbi, stai la plajă, mergi în croazieră. Te va ajuta, de asemenea, să știi că că ai și schimburi la îndemână, te poți plictisi foarte ușor de un costum de baie pe care îl porți zilnic.
  5. Nu folosi o haină doar într-o zi. Sigur, e cald și hainele își pot pierde prospețimea, însă, dacă nu te-ai rostogolit prin nisip sau n-ai intrat în apă îmbrăcată, haina poate fi refolosită. De exemplu, poți transforma o cămașă pe care ai purtat-o într-o seară de dans, în cămașă de plajă, a doua zi. În plus, dacă folosești noul Lenor Super Concentrate, te poți bucura de prospețimea hainelor peste 12 ore pe zi.*
  6. Nu ignora importanța încălțămintei confortabile. E important să ai la îndemână cel puțin o pereche confortabilă pentru zilele în care ai chef de plimbări sau poate chiar de excursii. Iar asta e o regulă pentru orice tip de călătorie!
  7. Oriunde mergi, poți să înghesui și o pashmina – e versatilă și te poate ajuta la greu.
  8. Acum, pentru că ești gata să împachetezi, iată ce trebuie să faci: așază întâi piesele cele mai voluminoase, ca să ai loc să streori pe lângă ele haine mai mici, iar pe cele sensibile lasă-le la urmă; în loc să împachetezi hainele, rulează-le – o să salvezi spațiu în bagaj și o să te bucuri și de haine mai puțin șifonate.

*Cu tehnologia inovatoare FRESHLOCK, Lenor e pregătit să-ți facă viața și vara mai ușoare pentru ca tu să te simți fresh și confortabilă peste 12 ore pe zi! Tehnologia inovatoare FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum care, în timpul spălării, sunt plasate în fibra hainelor, iar apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!