(P) Sugestii de vară: fresh și isteață

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2015, 11:52
Vara vine cu cele mai îndrăznețe propuneri, deci trebuie să fii pregătită vestimentar. Fie că sunt reduceri, schimbări sau completări de stil, revoluții în dulap sau oferte last season, fii isteață și jonglează-le pe toate.
  1. Dacă pornești în căutarea încălțămintei de vară, alege o pereche cu măcar jumătate de număr mai mare. Nu e un secret că, vara, picioarele se dilată de la căldură și, ca să nu ai de suferit, e bine să fii precaută. Materialele naturale, precum pielea, pânza sau suede se vor întinde cu siguranță, deci nu va fi o problemă să porți o mărime ușor mai mare.
  2. Dacă vrei să fii fresh în zilele de toropeală, alege să porți materiale naturale. Pânza și inul sunt materiale care permit pielii să respire mai bine și sunt cele mai bune conductoare de căldură. Contrar așteptărilor, poate, și mătasea e o alegere bună pentru vară, pentru că e naturală și menține pielea fresh. Evită hainele care „strigă” plastic.
  3. Nu alerga după haine noi dacă nu ai rămas încă fără opțiuni. Reinventează-ți garderoba singură sau dă o fugă până la croitor – o să fii surprinsă de lucrurile pe care le poți face cu hainele vechi și, dincolo de asta, croitorul va ști să facă o haină să stea perfect pe tine. Dacă vrei să te bazezi pe simțurile tale, însă, o să găsești inspirație și în reviste sau pe site-uri dedicate, dar chiar și pe stradă. Așadar, fii cu ochii în patru vara asta și nu uita că fashion upcycling e cel mai cool trend de care te poți atașa.
  4. Înainte să te încrunți la prețurile hainelor din noul sezon, mai dă o șansă piesele din sezonul trecut. Vara e un motiv bun să dai iama în reduceri, mai ales dacă tânjești la o haină de designer. Dar fii isteață și caută hainele din sezoanele trecute, vei găsi o mulțime de platforme dedicate; cu puțină imaginație, poți să le combini frumos și n-o să știe nimeni că nu ești 100% actualizată.
  5. Dacă tot vorbim de reduceri, haide să fim un pic chibzuite. Nu trebuie să cumperi multe haine doar pentru că sunt reduse. Cumpără atât cât ai nevoie, gândește-te cu ce asortezi piesele dorite și identifică-te cu hainele pe care le alegi. Chiar dacă alegi o piesă de designer cool, e important, înainte de toate să vină în completarea stilului tău. Consumul imprudent de fashion e la fel de dăunător ca oricare alt consum iresponsabil.

Mai ai un singur lucru de adăugat pe lista ta de trucuri. Lenor Super Concentrate, cu tehnologia FRESHLOCK, care e pregătit să-ți facă viața și vara mai ușoare. Tehnologia inovatoare FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Așadar, vara asta, fii inspirată, creativă și responsabilă! Și nu uita să împrăștii parfumul Lenor prin îmbrățișări și atingeri de prospețime, în tot anturajul tău.

 

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!