(P) Fresh și spontană 12/24

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2015, 11:52
Gata, nu mai ai unde să te ascunzi, a venit vara și trebuie să te porți ca atare. De cele mai multe ori, iulie vine cu petreceri și cu voie bună, deci ar fi bine să fii pregătită să RSVP la invitații spontane și îndrăznețe.

O invitație la pool party ar trebui să fie o bucurie: bălăceală, cocktail-uri, muzică bună și un pic de bronz în centrul orașului. Pentru că o să fii mai mult descoperită, cel mai important e să te simți confortabil, deloc vulnerabilă. Așadar, dacă nu ești foarte încrezătoare, poți alege să ții costumul de baie pe dedesubtul unei rochițe vaporoase sau al unei salopete și să-l scoți la iveală numai dacă vrei. Poți să furi priviri și cu accesorii excentrice sau cu o pălărie mare cât o umbrelă. Dacă ești semi-curajoasă, alege o pereche de pantaloni scurți, cu talie înaltă, și un sutien cât mai expresiv. Orice alegi, fii colorată!

Dacă ești invitată la rooftop party, nu e cazul să scoți rochia cu spatele gol din dulap și nici stilettos. Cea mai bună combinație e să îmbini elemente lady-like și punk; așadar, alege o fustă cu talie înaltă, un crop top și poate chiar o geacă scurtă de piele. Sau poți să îți ușurezi munca și să alegi un jumpsuit pastelat și lejer. Iar dacă mai vrei să te joci puțin, fă-ți de cap cu accesoriile și alege ceva excentric.

Se poartă din nou discotecile. Și pentru că vei vrea să fii acolo când răsună în boxe Silvia Dumitrescu sau La Bouche, e bine să încropești rapid ceva glittery, să scoți platformele neon de sub pat și să-ți pui părul pe bigudiuri. O să vrei să asortezi cei mai mari cercei pe care îi ai și să-ți folosești (în sfârșit!) toate brățările. De obicei, discoteca ține până dimineață, așa că alege un outfit care să nu te lase la greu!

Sigur o să ajungi și la marile concerte și festivaluri ale verii. Pentru că, de multe ori, e vorba mai mult de poze decât de muzică, cel mai bine ar fi să te întrebi: cum vreau să arăt în poze? Dar, dacă nu-ți pasă de paradă, cel mai bine ar fi să te asortezi cu muzica ta preferată.

Pentru că zilele sunt lungi și parcă nu se mai termină, o să ai nevoie să fii fresh cel puțin 12 ore pe zi. Un lucru bun e că Lenor, cu noua sa formulă Super Concentrate, oferă hainelor tale prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare, pentru ca tu să te simți încrezătoare și spontană în hainele tale, pe tot parcursul zilei. Noua tehnologie FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum care sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Nu te simți mai pregătită pentru vară acum?

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!