(P) 12 ore obligatorii de stil și de prospețime

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2015, 16:46
În secolul al XVIII-lea, Marie Antoinette, neavând alte pârghii la îndemână, era determinată să-și combată inamicii prin stil. A reușit prea puțin, dar măcar a rămas o figură și controversată în istorie. Tu la ce te gândești când te îmbraci?

Dacă te gândești să fii îndrăzneață, s-ar putea ca un roșu curajos să-ți vină de minune. Vara asta se poartă roșu aprins, cam ca rujul sau oja pe care le porți mereu în geantă. Dacă vrei să mergi chiar mai departe, află că, anul ăsta, pop-art-ul s-a dezlipit de pe pereții galeriilor de artă și s-a lipit de cele mai cool outfit-uri. Dacă ai imaginație și haine colorate pe care nu le mai porți, cu puțin efort, ai putea să-ți fii propriul designer. Ai nevoie de o foarfecă, de o mașină de cusut și de un pic de inspirație. Deci, vara asta ai liber la combinații! Sau la un curs de modă și imaginație.

Dacă te gândești să îmbini utilul cu plăcutul, nu înseamnă că trebuie să te îmbraci cu haine plictisitoare sau cu ce ai mai la îndemână, adică pantaloni. Poți să fii extrem de practică alegând stilul hippie deluxe, un pic chic-boem, perfect pentru vara asta. Și dacă vrei să fii chiar foarte practică, scoate Kimono-ul pe care l-ai purtat la cursul de karate la care nu te-ai dus, și pune-l la muncă!

Dacă te gândești să te ascunzi în mulțime și să nu ieși în evidență nici măcar dincolo de pielea ta, ești norocoasă. Anul ăsta se poartă și nude, deci o să fii aproape invizibilă. Sigur, notele de mister, de inocență și de grație n-au stricat nimănui, vreodată, dar de văzut, o să te vadă numai cine va vrea cu adevărat. Iar tendința pentru vara asta e, de fapt, nude ballerina style. Ești sigură că asta vrei?

Dacă te gândești că mai bine nu ieși din casă pentru că nu ai haine, să știi că e doar un simptom pe care oamenii de știință l-au etichetat deja; se numește „falsă problemă”. Așadar, ia-ți un răgaz de cinci minute, mai deschide o dată dulapul, cu o atitudine pozitivă, gândește-te că alți oameni nici nu visează să aibă hainele tale, închide ochii și pune mâna pe o haină. Mai închide o dată ochii și întinde mâna după a doua haină și tot așa până ai un outfit complet. Cele mai bine e să distrezi când te îmbraci și să nu te iei foarte în serios. Totuși, ai grijă ca pantofii să fie cel puțin de aceeași culoare.

În final, oricum decizi să ieși din casă, excentrică sau misterioasă, smart-casual sau street-chic, ai nevoie ca hainele tale să nu te lase la greu; ai nevoie de prospețime de dimineața până seara, iar noul Lenor Super Concentrate, e pregătit să-ți facă viața mai ușoară. Tehnologia inovatoare FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!